Η Πέγκυ Στεργίου από τη Σύρο μάς δίνει τη συνταγή για την τούρτα σαβουαγιάρ που έφτιαχνε ο πατέρας της στις γιορτές
«Τη συνταγή της τούρτας σαβουαγιάρ, που από όσο γνωρίζω είναι υδραίικης προέλευσης, την έμαθε και την έφτιαχνε και ο πατέρας μου. Τη σερβίραμε πάντα στη γιορτή μου, τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά και στα καλά μας τα τραπέζια. Θυμάμαι ότι πάντοτε δίπλα στην τούρτα υπήρχε κι ένα μικρό βάζο με γιασεμιά».
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram