in

Αυτά τα 4 ζώδια θα λάμψουν το καλοκαίρι του 2023

ζωδια, ζωδια καλοκαιρι 2023
Αυτά τα 4 ζώδια θα λάμψουν το καλοκαίρι του 2023

Όταν νιώθουμε τις μέρες να μεγαλώνουν και τον ήλιο να ζεσταίνει το δέρμα μας, ξέρουμε ότι έρχεται το καλοκαίρι και αρχίζουμε να φανταζόμαστε τον εαυτό μας στην παραλία να χαλαρώνει ή να κάνει πικνίκ με φίλους και οικογένεια.

Συνήθως δεν σκεφτόμαστε την πνευματική ανάπτυξη ή τις προσωπικές μεταμορφώσεις. Αλλά, αν είστε ένα από τα τέσσερα ζώδια που θα έχουν το καλύτερο καλοκαίρι του 2023, αυτό ακριβώς θα κάνετε!

Οι πλανήτες είναι έτοιμοι να σας χαρίσουν την περιπέτεια που λαχταράτε, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, ακόμα κι αν δεν το ξέρετε ακόμα. Και από τις 21 Ιουνίου έως τις 23 Σεπτεμβρίου, το καλοκαίρι φέρνει πλήθος όμορφων αλλαγών.

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν το καλύτερο καλοκαίρι τους!

Ταύρος

Νιώθετε αυτοπεποίθηση και πληθωρικότητα καθώς η αφθονία του Δία συνεχίζει να κινείται στον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σας. Αυτή η διέλευση σας γεμίζει με αισιοδοξία και μια στάση που μπορεί να γίνει, καθώς κοιτάτε προς το μέλλον και αφήνετε πίσω σας το παρελθόν. Οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται από εσάς και, το πιο σημαντικό, εσείς εντυπωσιάζεστε από τον εαυτό σας. Τι δεν μπορείτε να κάνετε; Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες και θυμηθείτε να αποφύγετε τις υπερβολές. Αυτή είναι μια εξαιρετική διέλευση για ταξίδια, για νέες γνωριμίες και για διασκέδαση!

Διαβάστε επίσης: Αυτά τα ζώδια είναι πολύ πιο επικίνδυνα από όσο φαντάζεσαι

Στις 6 Ιουνίου, ο κυρίαρχος πλανήτης του Ταύρου, η Αφροδίτη, μετακινείται στον τέταρτο οίκο του σπιτιού. Όταν αναδρομήσει στις 22 Ιουλίου, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε τι είναι αυτό που πραγματικά σας κάνει να νιώθετε υποστήριξη και ασφάλεια συναισθηματικά. Καθώς θα αρχίσετε να απαντάτε σε αυτό το ερώτημα, θα νιώσετε μια εσωτερική αίσθηση ασφάλειας και μια ανανεωμένη ικανότητα να ζητάτε και να παίρνετε αυτό που θέλετε στις προσωπικές σας σχέσεις και στην οικογενειακή σας ζωή.

Ο Άρης, ο πλανήτης της δραστηριότητας, θα βρίσκεται από τις 11 Ιουλίου στον πέμπτο οίκο σας της ευχαρίστησης, ανάβοντας την επιθυμία σας να απολαύσετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η ζωή. Στις 31 Ιουλίου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, ένα από τα μεγαλύτερα σήματα στην αστρολογία για καλή τύχη και επιτυχία από τις προσπάθειές σας. Ενεργήστε σύμφωνα με το ένστικτό σας και πάρτε κάποια ρίσκα- είστε έτοιμοι για τις ευκαιρίες που έρχονται. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου αυτό το καλοκαίρι, Ταύρε!

Λέων

Θα ενθουσιαστείς όταν μάθεις ότι αυτό το καλοκαίρι θα σε προσέξουν, Λέων! Ο Δίας συνεχίζει να περνάει από τον δέκατο οίκο της καριέρας σας, χαρίζοντάς σας τα φώτα της δημοσιότητας που επιθυμείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η δημόσια φήμη σας διευρύνεται και όσο περισσότερο είστε πρόθυμοι να βγείτε προς τα έξω, τόσο περισσότερα οφέλη θα αποκομίσετε. Μιλάμε για πιθανή επαγγελματική ανέλιξη, επαγγελματικά ταξίδια, νέες ευκαιρίες εργασίας και γενικότερα επαγγελματική επιτυχία. Στις 19 Ιουνίου, ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και σας επιτρέπει να επιλέξετε τις σωστές ευκαιρίες και να απολαύσετε πραγματικά όλα τα επιτεύγματά σας.

Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον πρώτο σας οίκο αυτό το καλοκαίρι, επανεξετάζετε την προσωπική σας εικόνα. Πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας; Αισθάνεστε τον πραγματικό σας εαυτό; Το καλοκαίρι του 2023 μπορεί απλώς να σημαίνει μια νέα εμφάνιση. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα βιαστείτε να κάνετε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε όταν η Αφροδίτη θα κάνει ορθόδρομο. Η επιθυμία να επανεφεύρετε τον εαυτό σας μπορεί να είναι διασκεδαστική και τελικά ικανοποιητική, αλλά μην κρίνετε τον εαυτό σας ή τους άλλους πολύ αυστηρά για την εμφάνιση και μόνο.

Διαβάστε επίσης: Αυτά τα ζώδια χαίρονται να βλέπουν τους άλλους να τα τραβάνε ζόρι

Το ένστικτό σας είναι σωστό, όταν ο δραστήριος και τολμηρός Άρης στον δεύτερο οίκο των αξιών σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον δέκατο οίκο της καριέρας σας στις 15 Αυγούστου. Η ανάγκη σας για ελευθερία είναι αδιαμφισβήτητη και το ενεργειακό σας επίπεδο υψηλό, οπότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβετε το νέο σας σχέδιο με όλες σας τις δυνάμεις. Είναι πιθανό να έχετε συναρπαστικές και διασκεδαστικές νέες εμπειρίες με νέους φίλους. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και λάμψε σαν τον ήλιο, Λέων!

Τοξότης

Το καλοκαίρι του 2023 θα σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε την αξία σας, καθώς ο Δίας, ο κυρίαρχος πλανήτης του Τοξότη, συνεχίζει να φέρνει την αισιοδοξία και την ανάπτυξή του στον έκτο οίκο της εργασίας και της υγείας σας. Η εύρεση εργασίας θα είναι εύκολη και θα απολαμβάνετε αυτό που κάνετε. Η προσωπική βελτίωση θα σας γεμίσει με έναν νέο και συναρπαστικό τρόπο. Να είστε υπερήφανοι για την αξία που προσθέτετε στον εργασιακό σας χώρο και θα νιώσετε την ανταμοιβή τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Η Αφροδίτη αναδρομεί στον ένατο οίκο σας, τον οίκο των ταξιδιών και της επέκτασης, αυτό το καλοκαίρι, τον οίκο που κυβερνά ο Τοξότης. Αυτό που σας γίνεται σαφές μέσα από αυτή τη διέλευση είναι ότι τα πράγματα που σας ικανοποιούν αλλάζουν. Δεν χρειάζεται να κρατάτε κάτι που κάποτε θέλατε. Ίσως είχατε μια ιδέα ότι κάθε καλοκαίρι θα πηγαίνατε σε μια νέα χώρα, αλλά νιώθετε ότι σας τραβάει αντί να επισκεφθείτε ένα μέρος άνεσης που αφήσατε πίσω. Ίσως νομίζατε ότι ένα θέμα σπουδών δεν σας ενδιέφερε πλέον, αλλά τώρα το πάθος σας γι’ αυτό ξαναζωντάνεψε. Αφήστε τα γούστα σας να αλλάξουν και συντονιστείτε με αυτό που πραγματικά λαχταράτε.

Στις 31 Ιουλίου, ο ενεργητικός και δραστήριος Άρης, από τον δέκατο οίκο της καριέρας σας, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στον έκτο οίκο της εργασίας σας. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, είστε σε θέση να πάρετε αποφασιστικές αποφάσεις που επηρεάζουν θετικά τη δημόσια φήμη σας. Σχεδόν κάθε σας ενέργεια θα έχει μια δόση καλής τύχης. Η επιτυχία είναι στο μέλλον σου, Τοξότη, γι’ αυτό βούτηξε στο καλοκαίρι με ό,τι έχεις!

Σκορπιός

Τι δυνατή περίοδος για σένα, Σκορπιέ! Με τον Δία στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας και την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον δέκατο οίκο της καριέρας σας, είναι η ώρα να αγκαλιάσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που πραγματικά λειτουργούν και να απελευθερώσετε εκείνες που σας κρατούν πίσω. Ο Δίας σας χαρίζει εξαιρετική τύχη με τη δημόσια έγκριση και τις επιχειρηματικές συνεργασίες. Τα οικονομικά σας μπορεί απλώς να πάρουν μια ώθηση από τις επαγγελματικές σας συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη θα σας βάλει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και να κατανοήσετε πραγματικά τις προσδοκίες σας για τον εαυτό σας.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά, μπορεί να είστε έτοιμοι για μια νέα σχέση, ειδικά μια σχέση που σας δίνει την ελευθερία να αναπτυχθείτε και να μάθετε για τον εαυτό σας. Αν είστε σε μια σχέση, μπορεί να προχωρήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, δηλαδή στο γάμο. Ή ίσως έχετε επιτέλους κάποια σαφήνεια σχετικά με το πού βρίσκονται τα προβλήματα στη σχέση σας και πώς να τα διορθώσετε.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω. Αν είναι έτσι, αποδεχτείτε την αλήθεια του πώς αισθάνεστε και, με ευγένεια και ωριμότητα, αφήστε τα πράγματα να φτάσουν στο τέλος τους. Με αυτή την πτυχή, όταν μια σχέση τελειώνει, είναι συνήθως για το καλύτερο, ανοίγοντας δρόμο για ένα καλύτερο, φωτεινότερο μέλλον.

Στις 23 Αυγούστου, οι δύο πλανητικοί κυβερνήτες του Σκορπιού, ο Άρης και ο Πλούτωνας, σχηματίζουν τρίγωνο, χαρίζοντάς σας ένα κύμα φιλοδοξίας και αναδεικνύοντας τις ηγετικές σας ικανότητες. Τα εξωτερικά και εσωτερικά εμπόδια που φαίνονταν ανυπέρβλητα δεν είναι ξαφνικά παρά μικρές κακοτοπιές στο δρόμο, καθώς το πάθος και η διεκδικητικότητά σας σας ενθαρρύνει και εντυπωσιάζει τους άλλους. Ακούστε τη διαίσθησή σας αυτό το καλοκαίρι, Σκορπιέ, και απλά δείτε τι μπορείτε να πετύχετε!

Με πληροφορίες από stylecaster
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Written by ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

ελενη φουρειρα

Ελένη Φουρέιρα: Επέστρεψε στην σκηνή – Πρεμιέρα για το Reborn Tour

πανος μουζουρακης, μουζουρακης γαμος

Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κόζαρη: Αυτή είναι η μπομπονιέρα του γάμου τους (ΦΩΤΟ)