in ,

Γραμμές στα χέρια: 5 σημαντικά πράγματα που φανερώνει η παλάμη μας

Γραμμές στα χέρια: 5 σημαντικά πράγματα που φανερώνει η παλάμη μας
Γραμμές στα χέρια: 5 σημαντικά πράγματα που φανερώνει η παλάμη μας

Παλάμη χεριού: Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται για το τι τους επιφυλάσσει, η μοίρα. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε προβλέψεις για τη ζωή σας, απάντηση υπάρχει στο χέρι σας. Συγκεκριμένα, στην παλάμη του χεριού σας. Παρακάτω ακολουθούν πέντε σημαντικά πράγματα που μπορείτε να καταλάβετε απ’ αυτή. Αναλυτικότερα:

Παλάμη χεριού: Γραμμή ζωής στην παλάμη

Εκτείνεται μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα. Δίνει μια ιδέα για την συναισθηματική και τη σωματική υγεία. Μια κοντή βαθιά γραμμή δείχνει ότι μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει αντιξοότητες και είναι επίσης εύκολο να χειραγωγηθεί. Μια μακριά και βαθιά γραμμή δείχνει ότι είναι ένα καλά ισορροπημένο, ισχυρό και υγιές άτομο.

Γιώργος Λιάγκας: Βγάζει 1μιση εκατομμύριο ο Φουρθιώτης; Φέρτε τον δίπλα μου αν αθωωθεί

Μια αχνή γραμμή δείχνει ότι δεν έχετε μεγάλη αντοχή και κουράζεστε εύκολα. Μια διακεκομμένη γραμμή λέει ότι θα υποστείτε ασθένεια ή ατύχημα. Μια αλυσιδωτή γραμμή δείχνει ότι θα υποφέρετε από συναισθηματικά και σωματικά προβλήματα και η ζωή σας θα είναι πάντα συμπωματική. Μια διπλή ή τριπλή γραμμή λέει ότι έχετε μεγάλη ενέργεια. Μπορεί επίσης να έχετε ένα δίδυμο αδερφό ή να βρείτε την αληθινή αδερφή ψυχή σας. Επίσης, υπάρχει κάτι για εκείνους που δεν έχουν καθόλου γραμμή ζωής. Μπορεί να μην ξέρετε πώς να χαλαρώσετε και να πάσχετε από άγχος.

Παλάμη χεριού: Η γραμμή της καρδιάς

Είναι επίσης γνωστή ως γραμμή της αγάπης. Μιλά για τη συναισθηματική υγεία και τη σχέση σας. Βρίσκεται πάνω από την γραμμή της ζωής. Επεκτείνεται από τον δείκτη στο μικρό δάχτυλο. Μια μακριά γραμμή σημαίνει ότι είστε ανοιχτοί και ίσως έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Μια πολύ μακριά γραμμή σημαίνει ότι έχετε εξαρτημένες συνήθειες σε μια σχέση.

Μια σύντομη γραμμή δείχνει ότι είστε αυτο-απορροφημένοι και εσωστρεφής Μια βαθιά γραμμή δείχνει ότι κάνετε μια αγχωτική ζωή. Μια βαθιά ευθεία γραμμή δείχνει ότι είστε επαναστάτης και πιστεύετε στο να ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι. Επίσης, έχετε την τάση να ζηλεύετε. Μια ευθεία γραμμή σημαίνει επίσης ότι είστε λογικοί.

Επίσης, εάν η γραμμή της καρδιάς σας είναι ευθεία και παράλληλη με του κεφαλιού σας τότε έχετε πάντα τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Μια κυματιστή γραμμή δείχνει ότι εσείς έχετε πολλές σχέσεις, αλλά δεν είναι πολύ σοβαρές. Μια διπλή διχαλωτή γραμμή δείχνει ότι αξίζει τον ρομαντισμό και τη λογική.

Παλάμη χεριού: Η γραμμή της κεφαλής

Είναι επίσης γνωστή και ως γραμμή της σοφίας. Βρίσκεται μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη, πάνω από τη γραμμή ζωής. Μια μακριά γραμμή σημαίνει ότι είστε έξυπνη προσωπικότητα. Εκτιμάτε τη λογική και σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, είστε ευλογημένοι με μια ισχυρή μνήμη. Μια πολύ μεγάλη γραμμή δείχνει ότι είστε ένας ισχυρός άνθρωπος και προσπαθείτε να είστε εγωκεντρικός. Είστε οργανωμένοι, επίσης. Μια σύντομη γραμμή δείχνει ότι είστε αναλυτικοί.

Και μην παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται. Πρώτα κοιτάξτε τον εαυτό σας. Μια κεκλιμένη ή καμπύλη γραμμή δείχνει ότι είστε ρομαντικοί, ιδεαλιστές και ευκαιριακοί. Μια λεπτή γραμμή δείχνει ότι είστε ονειροπόλος. Μια διακεκομμένη γραμμή σημαίνει ότι είστε νοητικά εξαντλημένοι και πολλές φορές χάνετε τον έλεγχο πάνω στις σκέψεις σας.

Υπάρχουν και δευτερεύουσες γραμμές

Οι μικρές και βαθιές, διασκορπισμένες γραμμές δείχνουν ότι θα έχετε μια μεγάλη καριέρα.

Σε περίπτωση που έχετε πολλά πιρούνια στο χέρι σας, τότε θα έχετε μια ταραχώδη καριέρα.

Αυτές οι γνώσεις είναι σίγουρα διασκεδαστικές, όταν θέλετε να καμαρώνετε για τις γνώσεις σας και να χαίρεστε με τους άλλους!

Μεγάλη απώλεια για τον Θέμη Αδαμαντίδη – Πέθανε η μητέρα του Σήμερα και αναβλήθηκε η Δίκη με την Βαρβάρα Κίρκη

via enimerotiko

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου: JimTaylor@lifebuzz.gr

Γιώργος Λιάγκας: Βγάζει 1μιση εκατομμύριο ο Φουρθιώτης; Φέρτε τον δίπλα μου αν αθωωθεί

Γιώργος Λιάγκας: Βγάζει 1μιση εκατομμύριο ο Φουρθιώτης; Φέρτε τον δίπλα μου αν αθωωθεί

σισσυ χρηστιδου, θοδωρης μαραντινης

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Βρέθηκαν στα δικαστήρια – Τον κατηγορεί ότι δεν καταβάλλει τη διατροφή των παιδιών