Ποια μέρη του χοιρινού κάνουν για κατσαρόλα; Με κόκαλο ή χωρίς; Ποιο είναι το κατάλληλο μαρινάρισμα και 16 λαχταριστές συνταγές για χοιρινό στην κατσαρόλα.
Υπενθυμίζουμε ότι για κατσαρόλα είναι ιδανικά ορισμένα μέρη από τη σπάλα και το μπούτι – ζητάμε από τον κρεοπώλη μας τα κομμάτια αυτά που ενδείκνυνται για μαγειρευτά. Η ελιά (σβέρκος, λαιμός) γίνεται πολύ τρυφερή στην κατσαρόλα, όμως έχει αρκετό λίπος, κάτι που δεν αρέσει σε όλους. Ωραία μαγειρευτά κάνουμε και με το κότσι κομμένο σε κομμάτια με το κόκαλο ή ξεκοκαλισμένο και κομμένο στα ποντίκια του.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram