Ήρθε και φέτος η εποχή τους! Είναι τα αμπελόφυλλα με την ακαταμάχητα δροσερή και ευχάριστα ξινούτσικη νοστιμιά τους, για να φτιάξουμε λόφους από ντολμαδάκια -και όχι μόνο!
Ο Μάιος είναι η εποχή που οι αμπελουργοί κορφολογούν τα κλήματά τους για να ελαφρώσουν τα φυτά και να αφήσουν τον ήλιο του επερχόμενου καλοκαιριού να φτάσει τα κρυμμένα τσαμπιά και να τα μεστώσει. Τούτα τα φύλλα, τρυφερά και ολοζώντανα είναι μια λιχουδιά εκλεκτή, ακόμη και όταν τρώγονται ωμά. Είναι ευκαιρία λοιπόν να τα αναζητήσουμε για τα εποχικά μας μαγειρέματα και να τα απολαύσουμε σε χίλιες δυο συνταγές.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram