in

Τι να φορέσεις αυτόν τον Αύγουστο ανάλογα με το ζώδιό σου

ζωδια, μοδα, αυγουστος
Τι να φορέσεις αυτόν τον Αύγουστο ανάλογα με το ζώδιό σου

Ο Αύγουστος φέρνει ζέστη με περισσότερους από έναν τρόπους, καθώς βρισκόμαστε ακόμη στη δίνη της ανάδρομης Αφροδίτης, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Οι εντάσεις αυξάνονται μόνο όταν ο ανάδρομος Ερμής ξεκινάει στην αναλυτική Παρθένο στις 23 του μήνα, οπότε ετοιμαστείτε για περιπέτειες με τη μόδα, δυσλειτουργίες της γκαρνταρόμπας και υπερβολική σκέψη για κάθε ντύσιμο.

Στην αστρολογία, οι ανάδρομες κινήσεις είναι μια εποχή για να σκεφτούμε τι μας εξυπηρετεί και τι όχι, και αυτό ισχύει και για τα ρούχα μας, καθώς ρίχνουμε μια κριτική ματιά στις ντουλάπες μας.

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα διάλειμμα για αγορές και να ψωνίσετε αντ’ αυτού τη ντουλάπα σας. Έχετε ένα ωραίο φόρεμα που μένει ανέγγιχτο ή έχετε μπει σε μια ρουτίνα που φοράτε το ίδιο πουκάμισο ξανά και ξανά; Κατανοώντας τι φοράμε (και τι δεν φοράμε), μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Η εποχή της Παρθένου ξεκινά στις 23 του μήνα, ενθαρρύνοντάς μας να υιοθετήσουμε μια πρακτική προσέγγιση στο στυλ μας – να φοράμε λογικά ρούχα, να αγκαλιάζουμε το μονόχρωμο ντύσιμο και να διατηρούμε τις παραθαλάσσιες γιαγιάδες. Καθώς ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό στις 27 του μήνα, αναζητήστε την ισορροπία ανάμεσα στο παιχνιδιάρικο και το πρακτικό. Μην κατακλύζετε τον εαυτό σας με μεγάλες επιλογές μόδας: Η απλότητα είναι το θέμα του μήνα.

Τι σχεδιάζει λοιπόν το σύμπαν για την γκαρνταρόμπα σας αυτόν τον μήνα; Ελέγξτε το στυλ-σκόπιο σας παρακάτω και θυμηθείτε να ελέγξετε το ζώδιο του ήλιου, της ανατολής και της Αφροδίτης σας για να έχετε την καλύτερη εικόνα (και περισσότερες ιδέες για ρούχα).

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Απολαμβάνετε τις τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού ισορροπώντας τη διασκέδαση και τη γυμναστική, όταν ο ήλιος εισέρχεται στη ζώνη της υγείας σας στις 23 του μήνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, όπως το κολύμπι, η γυμναστική και ο ήλιος. Καθώς ο Άρης εισέρχεται στη ζώνη της συνεργασίας σας, σκεφτείτε να κάνετε τη γυμναστική σας δραστηριότητα μια βραδιά ραντεβού.

Το θέμα του Αυγούστου για το ντύσιμο: Διασκεδαστικά μαγιό για να απολαύσετε τις τελευταίες καλοκαιρινές διασκεδάσεις, από τη γυμναστική μέχρι τις φλερτ βραδινές εξόδους.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Πλησιάζουμε στο τέλος του καλοκαιριού και έχετε δεσμευτεί να απολαύσετε κάθε λεπτό όταν ο ήλιος εισέλθει στη ζώνη ευχαρίστησής σας στις 23 του μήνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να παίξετε με τα ρούχα σας με μια ποικιλία χρωμάτων, αλλά θα θέλετε να το κρατήσετε απλό όταν ο Άρης εισέλθει στη ζώνη της συνήθειάς σας, καθώς δεν θέλετε να κατακλύσετε τον εαυτό σας με πάρα πολλά από ένα καλό πράγμα.

Το θέμα των ρούχων του Αυγούστου: Παιχνιδιάρικα σύνολα που δείχνουν ωραία και είναι άνετα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Τελειώνετε το καλοκαίρι νιώθοντας λίγο σαν σπιτόγατος, όταν ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία στις 23 του μήνα. Ενώ περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ντυθείτε καλά -ιδιαίτερα όταν ο Άρης εισέρχεται στη ζώνη της ευχαρίστησής σας στις 27 του μήνα, ενθαρρύνοντάς σας να δημιουργήσετε δημιουργικές εμφανίσεις για τον εαυτό σας.

Το θέμα των ρούχων του Αυγούστου: Ρούχα που είναι ταυτόχρονα κομψά και άνετα για μέρες χαμηλών τόνων που δεν θυσιάζουν το στυλ.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Το τέλος του καλοκαιριού φέρνει ζέστη, τόσο έξω όσο και στην κρεβατοκάμαρά σας, όταν η πανσέληνος συμβαίνει στη ζώνη της οικειότητας σας την 1η. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε κάποια πικάντικα ρίσκα με την γκαρνταρόμπα σας. Περάστε το μπλε φεγγάρι στις 30 του μήνα εκπληρώνοντας τις ενδυματολογικές σας φαντασιώσεις.

Το θέμα του Αυγούστου για το ντύσιμο: Μια σκοτεινή, αισθησιακή εμφάνιση που θα κάνει το καλοκαίρι να νιώσει ακόμα πιο καυτό με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Θα ξεκινήσετε δυνατά τον Αύγουστο, καθώς νιώθετε πραγματικά τον εαυτό σας στην εποχή σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δοκιμάσετε νέα στυλ και να λάμψετε στον καλοκαιρινό ήλιο. Καθώς ο ήλιος εισέρχεται στη ζώνη των αξιών σας στις 23 του μήνα, κάντε στον εαυτό σας μερικά καθυστερημένα δώρα γενεθλίων για να κλείσετε το καλοκαίρι με θόρυβο.

Το θέμα του Αυγούστου για το ντύσιμο: Εκθαμβωτικά statement κομμάτια που ταιριάζουν στο γενέθλιο λιοντάρι.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Αν και αυτό το καλοκαίρι ήταν έντονο, θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας μόλις εισέλθουμε στην εποχή της Παρθένου στις 23 του μήνα. Χρησιμοποιήστε τα χρήματα των γενεθλίων σας με σύνεση όταν ο Άρης εισέλθει στη ζώνη αξιών σας στις 27 του μήνα και επενδύστε σε μια σταθερή φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

Το θέμα του Αυγούστου για το ντύσιμο: Μεταβατικά κομμάτια ιδανικά για να τα εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας καθώς ετοιμαζόμαστε για μια νέα σεζόν.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)

Καθώς πλησιάζει η εποχή σας, κρατάτε μυστικές λεπτομέρειες για τη ζωή σας, όταν ο ήλιος εισέρχεται στη ζώνη της ιδιωτικής σας ζωής στις 23 του μήνα. Στη ζέστη του Αυγούστου, μπορεί να προτιμάτε να μείνετε στο σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε μερικές απίστευτα κομψές εμφανίσεις για να ξαπλώσετε χαμηλά – η ήσυχη πολυτέλεια είναι άλλωστε η τάση της εποχής.

Το θέμα των ρούχων του Αυγούστου: Κρατήστε το απλό καθώς ετοιμάζεστε για την εποχή σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Με τις διάφορες αναδρομές που συμβαίνουν αυτό το μήνα, ρίχνετε μια πιο κριτική ματιά στην γκαρνταρόμπα σας όταν ο ήλιος εισέρχεται στην ανθρωπιστική σας ζώνη στις 23 του μήνα. Αναζητήστε κομμάτια που δείχνουν καλά και κάνουν καλό στον πλανήτη και επιδιώξτε μια διακριτική αλλά κομψή αισθητική καθώς ο Άρης εισέρχεται στην υποσυνείδητη ζώνη σας στις 27 του μήνα.

Το θέμα του Αυγούστου για το ντύσιμο: Κομμάτια με κοινωνική συνείδηση που φοριούνται εύκολα και δεν είναι υπερβολικά.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-20 Δεκεμβρίου)

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, υπάρχει χρόνος για κάποιες ευκαιρίες δικτύωσης της τελευταίας στιγμής, όταν ο Ήλιος εισέρχεται στη ζώνη της δημόσιας εικόνας σας στις 23 του μήνα. Θα θελήσετε να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας για να σας προσέξουν καθώς θα λέτε ναι σε κοκτέιλ και συγκεντρώσεις στη δουλειά, όταν ο Άρης εισέρχεται στην κοινωνική σας ζώνη στις 27 του μήνα.

Το θέμα του Αυγούστου για το ντύσιμο: Ισχυρό ντύσιμο για να γίνετε αντιληπτοί σε τυχόν εκδηλώσεις στην εργασία σας.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Ο Αύγουστος φέρνει σημαντικές δονήσεις επιστροφής στο σχολείο, όταν ο ήλιος εισέρχεται στη ζώνη επέκτασής σας στις 23 του μήνα. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά και να επεκτείνετε το μυαλό σας -από τη συνέχιση της εκπαίδευσής σας μέχρι την ανέλιξη της καριέρας σας- ειδικά όταν ο Άρης εισέρχεται στη ζώνη φιλοδοξίας σας στις 27 του μήνα.

Το θέμα του Αυγούστου για το ντύσιμο: Επαγγελματικές, έξυπνες εμφανίσεις για να δημιουργήσετε την καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Θα κλείσετε το καλοκαίρι με μια σέξι νότα, καθώς νιώθετε τον εαυτό σας όταν η πανσέληνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας την 1η του μήνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδείξετε αυτό που έχετε, ειδικά όταν ο ήλιος εισέλθει στη ζώνη της οικειότητας σας στις 23 του μήνα. Απολαύστε όλη τη διασκέδαση και την ισχυρή ενέργεια που έρχεται στο δρόμο σας.

Το θέμα των ρούχων του Αυγούστου: Αισθησιακά και φλερτ ρούχα για να κάνετε μια δήλωση.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Ο καλοκαιρινός ρομαντισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αυτό το μήνα, καθώς ο ήλιος εισέρχεται στη ζώνη της συντροφικότητας στις 23 του μήνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ένα ρομαντικό τελευταίο ζήτω πριν η ενέργεια κρυώσει λίγο για το φθινόπωρο. Προγραμματίστε ένα ραντεβού κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στο ζώδιό σας στις 30 του μήνα, και το μπλε φεγγάρι θα μπορούσε να φέρει νέα αγάπη.

Το θέμα του Αυγούστου για το ντύσιμο: Ρούχα για ραντεβού που αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό σας.

Πηγή

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Written by ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

μαριλενα γεραντωνη, barbiecore

Μαριλένα Γεραντώνη: Τόλμησε να φέρει το Barbiecore στις Ειδήσεις!

υπνος, ιδρωτας, εφιδρωση

Γιατί ιδρώνουμε στον ύπνο μας; Η επιστήμη αποκαλύπτει