in

Ζώδια: Τι θα φέρει το 2023 για το κάθε ζώδιο;

ζωδια, ζωδια προβλεψεις
Ζώδια: Τι θα φέρει το 2023 για τον κάθε ζώδιο;

Από την επαγγελματική μέχρι την προσωπική σας ζωή, ορίστε τι σας επιφυλάσσει το νέο έτος 2023 σύμφωνα με τα ζώδια.

Κριός

Ο Κριός με υψηλά κίνητρα που ενεργεί με παρόρμηση πολλές φορές, αναπάντεχα θα διασχίσει στις περισσότερες περιπτώσεις. Η φετινή χρονιά προβλέπεται να είναι δυνατή για αυτούς. Μερικές φορές η γοητεία τους θα τους έσωζε ή η απόλυτη δύναμη του χαρακτήρα τους θα τα πάρει όλα κατάματα. Θα είναι πολύ δύσκολο να σε δοκιμάσουν φέτος και θα καταφέρεις να κυριαρχήσεις όχι μόνο στα συναισθηματικά αλλά και στα σωματικά σκαμπανεβάσματα. Προς το τρίτο τρίμηνο του έτους, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση αφού την αναλύσετε καλά.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο πέρασε από μια δύσκολη κατάσταση το μεγαλύτερο μέρος του έτους, αλλά το 2023 τους επιφυλάσσει ευτυχία. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα είναι ευλογία στην προσωπική σας ζωή με λίγη νεραϊδόσκονη πασπαλισμένη και στην επαγγελματική σας ζωή. Ο Ράχου σας μπορεί να σας προβληματίσει και μπορεί ακόμη και να σας ξεγελάσει για να καταστρέψετε πράγματα που πήγαιναν καλά, γι’ αυτό συνιστάται να λαμβάνετε συμβουλές από έναν γονέα ή έναν σοφό πρεσβύτερο φέτος.

Δίδυμοι

Το 2023 θα είναι ένα ενδιαφέρον έτος για τις ψυχές των Διδύμων. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλές καταστάσεις κατά μέτωπο και μάλιστα θα πρέπει να κρατήσουν στην άκρη τη δυαδικότητα τους και να κάνουν υπομονή. Οικονομικά, θα ευημερήσετε φέτος αλλά μην είστε άπληστοι καθώς αυτό θα υποτιμηθεί σε σχέση με αυτό που θα ακολουθούσε. Ο πλανήτης Κρόνος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας είναι σίγουρα φίλοι σας, αλλά μην βασίζεστε πολύ σε αυτούς και ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τα πράγματα μόνοι σας.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο συνιστάται να μην σέρνεται στη ζώνη άνεσής του μόλις τους δοθεί η ευκαιρία. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό σε οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε και η ενέργειά σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε ακόμα και σε δυσμενείς μέρες. Οι πλανήτες σας είναι όλοι μέσα για εσάς, έχουν την πλάτη σας. Προς τα μέσα της χρονιάς, θα υπάρξει μια σύγκρουση στο κεφάλι σας, μεταξύ των συναισθημάτων και της πρακτικότητάς σας και είναι η πρακτικότητά σας που πρέπει να δουλέψετε γιατί οι άνθρωποι θα είναι εκεί έξω για να δουν πώς το κάνετε.

Λέων

Ο γενναίος Λέων μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία στη ζωή και φέτος, η ικανοποίηση θα είναι το καλύτερο για εσάς. Οι πλανήτες σας λένε ότι θα πρέπει να καταβάλετε επιπλέον αλλά κατάλληλες προσπάθειες και να αξιολογήσετε τα πάντα πριν ενδώσετε σε κάθε είδους εναλλαγές της διάθεσης. Αγαπήστε τις στιγμές που έχετε αντί να ανησυχείτε για αυτό που δεν υπάρχει μαζί σας. Ο πρώτος μήνας αυτού του έτους απαιτεί από εσάς να πιστεύετε σε καλά πράγματα και ίσως να λέτε και θετικές επιβεβαιώσεις. Η Αφροδίτη θα είναι επίσης εκεί για να φέρει κάποιες αλλαγές και θετικότητα στην επαγγελματική σας ζωή. Όμως, θα υπάρξουν εμπόδια και πρέπει να προσέχετε.

Παρθένος

Αυτό το λογικό ζώδιο θα πρέπει να είναι πολύ σε εγρήγορση και να αποφεύγει να βιαστει να βγάλει συμπεράσματα. Θα συνειδητοποιήσουν ότι η εικόνα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που πίστευαν τόσο καιρό. Το πρώτο εξάμηνο του έτους έχει πολλές ευκαιρίες και θα κάνετε και κάποια πολύ απρογραμμάτιστα πράγματα.

Ζυγός

Ένας Ζυγός θα πρέπει να καταλάβει φέτος ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν όλα σωστά για αυτόν. Η αρχή της χρονιάς απαιτεί να αναλάβετε δράση και να μην παραμείνετε διπλωματικοί. Θα πρέπει να ψάξετε για ασημί επενδύσεις. Για κάποιο χρονικό διάστημα, μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια άλλων.

Σκορπιός

Το έτος 2023 θα βοηθήσει τον Σκορπιό να κάνει τη χρονιά πολύ πιο παραγωγική. Θα χρειαστούν μια μικρή τροποποίηση και η διέλευση του Δία το 2023 θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας. Οι ιθαγενείς του Σκορπιού θα δουν τα πράγματα να πέφτουν στη σωστή θέση το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η αρνητικότητα στη ζωή τους θα αντικατασταθεί από την ευτυχία καθώς προχωρά η χρονιά.

Τοξότης

Αυτή θα είναι μια πολύ ευνοϊκή χρονιά για τον Τοξότη. Όχι μόνο θα λάβουν τις ευλογίες του πλανήτη, αλλά θα βοηθήσουν επίσης την ψυχή Saggi να πετύχει πολλά πράγματα στη ζωή. Στα μέσα του 2023, θα πρέπει να αλλάξετε την πορεία σας που περιλαμβάνει τη λάθος εταιρεία. Ψάξτε για τα σημάδια και γίνετε ο εαυτός σας. Φέτος θα συναντήσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο που έχετε κυνηγήσει σύμφωνα με τα αστέρια σας, αλλά μην απελπίζεστε γιατί μπορεί να ξεφύγει από τη συντριπτική σας απάντηση. Μην αποκτάτε υπερβολική αυτοπεποίθηση εάν τα πράγματα λειτουργούν επανειλημμένα, καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν και κάποιες ανατροπές.

Αιγόκερως

Φέτος θα πετύχετε και θα σας ζητήσουν να εκφραστείτε σωστά και να διαχειριστείτε όλους τους τομείς της ζωής σας με σωστή στάση και επίγνωση. Η υγεία σας θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, αλλά τα οικονομικά σας φαίνονται εξαιρετικά. Η θέση του Δία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως καθυστερήσεις σε ορισμένα πράγματα. Αποφύγετε να τρέχετε μετά από συντομεύσεις γιατί θα σας κάνουν να μετανιώσετε για πολλά πράγματα.

Υδροχόος

Θα τα πάτε περίφημα φέτος Υδροχόε, αλλά δεν πρέπει να αγνοήσετε τα προειδοποιητικά σημάδια που σας εμποδίζουν να εκτελέσετε κάτι. Η προσωπική σας ζωή θα είναι καλή καθώς θα προσελκύετε τα σωστά πράγματα. Το πρώτο εξάμηνο του έτους περιμένει από εσάς να επιμείνετε στα σωστά πράγματα, καθώς το τελευταίο εξάμηνο δείχνει το κομμάτι που λείπει από την προσέγγιση του παζλ. Μην κάμπτετε την κατάσταση αυτή τη φορά γιατί δεν θα είναι όλα υπέρ σας κάθε φορά.

Ιχθείς

Θα μάθετε τις χαρές του να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε. Φέτος θα είναι όλο αυτό γιατί κυνηγάς αυτό που δεν έχεις και καταστρέφεις αυτό που ήδη κάνεις. Υπάρχουν υψηλές πιθανότητες να γίνετε απαισιόδοξος άνθρωπος, οπότε γιατί να μην διαβάσετε τα σημάδια και να εξαλείψετε τον λόγο, για αρχή; Συχνά θα βρίσκεστε σε διττό μυαλό, αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είστε ένα πολύ λογικό άτομο. Φέτος θα είναι όλα για την εκμάθηση μαθημάτων. Ένα σημαντικό κλειδί για εσάς φέτος είναι να εμμείνετε στα ψηφίσματα που πήρατε φέτος, μέχρι το τέλος.

Πηγή

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Written by ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

viral, 5χρονος γραφει μουσικη

Viral: 5χρονος αυτοδίδακτος συνθέτει δική του μουσική στο πιάνο

survivor all star, survivor all star αναχωρηση

Survivor All Star: Πετάνε για Άγιο Δομίνικο οι 26 παίκτες – Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροπλάνο