in

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δήλωση από το παλάτι για την Πριγκίπισσα

κειτ μιντλετον, κειτ μιντλετον καρκινος
Κέιτ Μίντλετον: Νέα δήλωση από το παλάτι για την Πριγκίπισσα

Συγκινημένη δηλώνει η Κέιτ Μίντλετον από την αγάπη και τα μηνύματα του κόσμου για την υγεία της.

Η Κέιτ Μίντλετον την Παρασκευή επέλεξε να σπάσει τη σιωπή της και επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως περιέγραψε, έχει καρκίνο, έχει ξεκινήσει χημειοθεραπεία, ενώ προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και τα παιδιά της.

Εκατομμύρια μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης έχει λάβει από τότε η Πριγκίπισσα Κέιτ και νιώθει ιδιαίτερα συγκινημένη, όπως αποκαλύπτει εκπρόσωπος του παλατιού σε νέα ανακοίνωση.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Written by ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

κλελια ανδριολατου, κλελια ανδριολατου σπιτι

Κλέλια Ανδριολάτου: Το cosy και minimal σαλόνι της που θα λατρέψεις!

καιρος, καιρος σημερα

Καιρός: Έρχεται αφρικανική σκόνη και λασποβροχές