in

Νίκος Ζιάγκος: “Έχω πάει με 3800 γυναίκες. Γινόντουσαν όργια τότε”

νικος ζιαγκος, νικος ζιαγκος γυναικες
Νίκος Ζιάγκος: "Έχω πάει με 3800 γυναίκες. Γινόντουσαν όργια τότε"

Μια συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση έδωσε ο Νίκος Ζιάγκος στο περιοδικό YES και μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τις γυναίκες.

«Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια, είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Στη μονοκατοικία που νοίκιαζα με φίλους, έρχονταν οι γυναίκες 20-20 και γίνονταν… όργια. Μέχρι που βαρούσαμε τα τηλέφωνα, επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο σεξ και το σκάγαμε από την πίσω πόρτα και φεύγαμε. Όσο εντυπωσιακό και αν φαίνεται, από όλα αυτά μένουν πέντε πράγματα, οι πλάκες και τα γέλια με τους φίλους, παρά το σεξ“, εξομολογήθηκε ο Νίκος Ζιάγκος.

Και δήλωσε ότι πλέον απέχει συνειδητά από το σεξ. «Τώρα πια έχω γίνει επιλεκτικός. Έχω κόψει το σεξ συνειδητά εδώ και ενάμιση χρόνο. Ήθελα να μαζευτώ πνευματικά και αυτό το λέω σαν γκουρού του σεξ. Όταν κάνεις πολύ σεξ, δεν μπορείς να βρεις τον στόχο σου. Για να καμπυλώσει το σύμπαν γύρω σου, πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου και να “μονάσεις” λίγο».

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Written by ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

Μαρία Ηλιάκη: Το denim φόρεμα στη βάφτιση της κόρης της με το ξεχωριστό μήνυμα

Μαρία Ηλιάκη: Το denim φόρεμα στη βάφτιση της κόρης της με το ξεχωριστό μήνυμα

αλεξανδρα παναγιωταρου, αλεξανδρα παναγιωταρου μυκονος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Βολτάρει στη Μύκονο – Βίντεο