in , ,

Πώς επιλέγουμε και πώς ξαλμυρίζουμε τον παστό μπακαλιάρο

Πώς επιλέγουμε και πώς ξαλμυρίζουμε τον παστό μπακαλιάρο

Το καλό ξαλμύρισμα είναι το κλειδί για τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου. Ας δούμε όλα τα μυστικά που μάθαμε από τη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου.

Δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολη δουλειά να φτιάξεις παστό μπακαλιάρο τηγανητό για την 25η Μαρτίου. Δεν φτάνει το ξαλμύρισμα, που θέλει το χρόνο του -από μιαμιση έως δυο μέρες ανάλογα με τον μπακαλιάρο- είναι και το κουρκούτι που έχει τα μυστικά του. Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά.

Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου: JimTaylor@lifebuzz.gr

Νέα Σμύρνη: Η κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς – Ποιος ο ρόλος του πρώην τροφίμου της Κιβωτού του Κόσμου

Νέα Σμύρνη: Η κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς – Ποιος ο ρόλος του πρώην τροφίμου της Κιβωτού του Κόσμου

Αστέρας Τρίπολης: Πένθος στους Αρκάδες - Πέθανε ο Γιώργος Κριτσιδήμας

Αστέρας Τρίπολης: Πένθος στους Αρκάδες – Πέθανε ο Γιώργος Κριτσιδήμας