in , ,

Πώς θα φτιάξουμε τον τέλειο τηγανητό μπακαλιάρο – σκορδαλιά

Πώς θα φτιάξουμε τον τέλειο τηγανητό μπακαλιάρο - σκορδαλιά

Το μυστικό είναι στο καλό κουρκούτι: πρέπει να το ανακατέψουμε ελάχιστα και να είναι παγωμένο για να κολλήσει πάνω στο ψάρι την ώρα που το βάζουμε στο καυτό λάδι. Το μπολ μέσα στο οποίο θα φτιάξουμε το κουρκούτι πρέπει να το έχουμε βάλει για 30 λεπτά στο ψυγείο να παγώσει. Η μπίρα να είναι και αυτή παγωμένη. Στο τέλος, το κουρκούτι το βάζουμε για άλλα 20 λεπτά στο ψυγείο να είναι καλά παγωμένο πριν το χρησιμοποιήσουμε. Έχει και άλλα μυστικά η συνταγή: το αλεύρωμα του ψαριού πριν το πέρασμα από το κουρκούτι. Η προσθήκη κορν φλάουρ και μπέικιν πάουντερ. Η σωστή θερμοκρασία του λαδιού στο τηγάνισμα. Μη σας λέμε περισσότερα, δείτε παρακάτω πώς περιγράφει ο ίδιος ο σεφ τη διαδικασία.

Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Written by ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

Απίστευτες δηλώσεις της μητέρας της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της: «Είχε μπλέξει με πολλούς, λέει ψέματα»

Απίστευτες δηλώσεις της μητέρας της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της: «Είχε μπλέξει με πολλούς, λέει ψέματα»

Βρέθηκε όλο το ουράνιο που είχε χαθεί στη Λιβύη, διαβεβαιώνει ο ΙΑΕΑ - Κανένας κίνδυνος ραδιενέργειας

Βρέθηκε όλο το ουράνιο που είχε χαθεί στη Λιβύη, διαβεβαιώνει ο ΙΑΕΑ – Κανένας κίνδυνος ραδιενέργειας