Η πίτσα αυτή περιέχει λάδι, αλλά όχι γαλακτοκομικά και τυροκομικά. Η ζύμη γίνεται τραγανή και η επικάλυψη είναι πλουσιότατη.
Την ετοίμασε ο Βεδουίνος Χμετ Όντα, ένας από τους αρχιμάγειρες της Μονής Αγίας Αικατερίνης στο Όρος Σινά, που τα καταφέρνει εξίσου καλά με τα βεδουίνικα, τα ελληνικά και τα διεθνή μαγειρέματα.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram