Πανεύκολοι, μερακλίδικοι μεζέδες της στιγμής μ’ εκείνη τη σαλονικιά σπιρτάδα που συναντάς μόνο στις ταβέρνες και στα μεζεδοπωλεία αυτής της πόλης
Η Νικολέτα Μακρυωνίτου και η Νένα Δημητρίου αλώνισαν όλη τη Θεσσαλονίκη, δοκίμασαν μερικά από τα πιο νόστιμα πιάτα που συνοδεύουν τσίπουρα και ούζα και ζήτησαν από τους δημιουργούς τους τις συνταγές. Φτιάχνονται στο άψε-σβήσε.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram