Δύο χωριά, δέκα γυναίκες, επτά συνταγές. Στους Κήπους και στη Βρυσούλα του Έβρου συναντήσαμε καλομαγείρισσες που συντηρούν τη γαστρονομική παράδοση των τόπων τους και μοιράστηκαν μαζί μας μνήμες και συνταγές
Τα Εβρίτικα, καθημερινά και γιορτινά, ενσωματώνουν μια πληθώρα φρέσκων υλικών με τρόπο ευρηματικό και αναπάντεχο, κι έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία να καταγραφούν, αφού πολλά από αυτά χάνονται σιγά σιγά στη λήθη.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram