Η Μερόπη Παπαδοπούλου μοιράζεται μαζί μας προσωπικές στιγμές με οινικό παρονομαστή.
Η επαγγελματική ενασχόληση με το κρασί έχει μια καθοριστική ιδιαιτερότητα: δεν μπορείς να είσαι επαγγελματίας του χώρου αν το κρασί δεν είναι μέρος της ζωής σου. Τα όρια ανάμεσα στον επαγγελματικό και τον προσωπικό χώρο είναι δυσδιάκριτα έως ανύπαρκτα. Αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Από τη μια δεν κλείνεις ποτέ «την πόρτα του γραφείου», από την άλλη έχεις ένα εισιτήριο διαρκείας για έναν ατελείωτο κόσμο εκπλήξεων, γεύσεων και αρωμάτων, ανθρώπινων ιστοριών και ταξιδιών.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram