Πε. Ιαν 27th, 2022
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Πένθος

Βάρυ πένθος για τον αγαπημένο ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. “Έφυγε” από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας Μένανδρος. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανέβασε μια φωτογραφία του αγαπημένου του πατέρα και ανέφερε ότι εφυγε χθες από το ζωή. Η θλίψη του είναι μεγάλη, αλλά χαίρεται που έφυγε πλήρης ημερών.

Έλενα Παπαβασιλείου: Πού βρίσκεται σήμερα η κούκλα παρουσιάστρια;

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η ανάρτηση για τον αγαπημένο του πατέρα

Ο Μένανδρος ήταν ο πατέρας μου. Όταν πήγα να τον δω πριν από λίγες μέρες ανάμεσα στα γυρίσματα και τις πρόβες, την ώρα που έφευγα με ρώτησε: “η μάνα σου πού είναι;”,  “δεν είναι εδώ μπαμπά, κοιμήσου”.  Χθες το απόγευμα κοιμήθηκε και πάει να τη βρει.

Έφυγε πλήρης ημερών μέσα σε απεριόριστη αγάπη και φροντίδα από τη μοναδική μου αδερφή την Ελένη και τον άντρα της τον Βασίλη. Η σχέση μου μαζί του ήταν θυελλώδης, μιλώ για τα νεανικά μου χρόνια. Όσο περνούσαν τα χρόνια και μεγάλωνα καταλάβαινα όλο και πιο πολύ πόσο γιος του πατέρα μου είμαι… η θλίψη μου μεγάλη για το «τέλος εποχής», αλλά κι η ανακούφιση μου μεγάλη γιατί έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί“, έγραψε ο ηθοποιός.

Χατζηπαναγιώτης πένθος,Χατζηπαναγιωτης πατέρας,Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ο αγαπημένος του πατέρας έφυγε από τη ζωή

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο