Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Θανάσης Ευθυμιάδης: Με ποντιακή φορεσιά απαντά στον Τούρκο hacker: “Σε συγχωρώ”

Must read

Avatar of Μαίρη Φρέση
Μαίρη Φρέση
Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

Νέο προφίλ στο Instagram άνοιξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Τις τελευταίες μέρες, όπως είχε γίνει γνωστό, τούρκος hacker είχε κλέψει τον λογαριασμό του και ζητούσε χρήματα.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξεκαθάρισε εξαρχής ότι δεν είχε τα χρήματα να πληρώσει, αλλά και να τα είχε δε θα τα έδινε. Την Κυριακή αποφάσισε και άνοιξε νέο λογαριασμό στο Instagram και από τις πρώτες ώρες έχει 5500 ακολούθους.

Μάλιστα, ντυμένος με ποντιακή στολή δημοσίευσε και το μήνυμα που έστειλε στον τούρκο hacker.

“Lock down-Soul up

Δεν μας έφτανε η καραντίνα, δεν μας έφτανε που τα θέατρα είναι κλειστά από τον Μάρτιο, ήθελε και ο Τούρκος κλέφτης να του πληρώσω χαράτσι 😁
Η απάντησή μου στον Τούρκο hacker όταν σε γραπτή επικοινωνία μας, μου ζήτησε λίτρα, για να μου επιστρέψει το προφίλ μου ( μετάφραση από τα αγγλικά) :
“Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, Θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν.
Προσεύχομαι λοιπόν για σένα, να βρεις μία δικιά σου ευτυχισμένη ζωή και έτσι να πάψεις να κλέβεις τις ζωές των άλλων.
Σε συγχωρώ. “

Καλύπτουν τα νώτα μου οι πρόγονοι μου!
Ευγνώμων”

eythiiadis 1 | LIFEBUZZ.gr

Πρόσφατα άρθρα