Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες ελληνίδες ηθοποιούς με διεθνή καριέρα και κυρίως στην Ιταλία.
Έχει ρίζες από τη γειτονική χώρα, ενώ έχει ζήσει εκεί και μεγάλο μέρος της ζωής της. Είναι λάτρης του καλού φαγητού και κυρίως της ιταλικής κουζίνας. Πολύ συχνά μαγειρεύει και λατρεύει τις μεσογειακές γεύσεις.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε για εκείνη είναι ότι κάποιες μέρες δουλεύει σαν καλεσμένη σεφ σε ένα από τα πιο γνωστά και ακριβά ξενοδοχεία της Αθήνας, το St George Lycabettus Hotel.
Την αποκάλυψη έκανε η καλή της φίλη, Χριστίνα Πολίτη, που βρέθηκε εκεί και μας εξήγησε τα πιάτα που παρασκευάζει με μια της ανάρτηση.
“Η @doroteamercuri είναι η guest star chef τις Κυριακές τα μεσημέρια στο @stgeorge_lycabettus_hotel και μαγειρεύει συγκλονιστικές φοκάτσες, vegetarian λαζάνια και μία addictive πάστα αλ λιμόνε. Έχει επίσης φροντίσει για μια ποικιλία από αντιπάστι, και έχει καταστρώσει και το απόλυτο τιραμισού“, έγραψε η Χριστίνα Πολίτη για τη Δωροθέα Μερκούρη.
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram