Τε. Ιαν 26th, 2022
δεσποινα καμπουρη, δεσποινα καμπουρη κορες

Η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό και των μικρότερων ηλικιών άνοιξε και χιλιάδες είναι τα παιδιά που σπεύδουν να εμβολιαστούν. Η Δέσποινα Καμπούρη έκλεισε ραντεβού για να εμβολιάσει και τις κόρες της.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, ήταν μια απόφαση που δεν την πήρε άμεσα και ελαφρά τη καρδία. Είχε τους ενδοιασμούς της αλλά πήρε την απόφαση να εμβολιάσει τις κόρες της.

Για να είμαι ειλικρινής δεν πήγα τις κόρες μου για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ελαφρά τη καρδία. Αντιθέτως είχα ένα μικρό σφίξιμο στο στομάχι και ένα ενοχικό να μου τριβελίζει το μυαλό: Μήπως βιάστηκα; Άραγε πήρα τη σωστή απόφαση; Μακροπρόθεσμα θα είναι ωφελημένες; Δυο πράγματα με έκαναν να πάρω την απόφαση και να μην ακυρώσω τα ραντεβού μας:
1. Η κατηγορηματική θέση της παιδιάτρου μας που την εμπιστεύομαι τυφλά όπως όλους τους επιστήμονες.
2. Αν τα παιδιά μου νοσούσαν από κορονοϊό και προέκυπταν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους, δε θα μπορούσα να ζήσω από τύψεις που δε θα είχα προνοήσει για την προστασία και την ασφάλειά τους. Αχ… αυτά! Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μαμάδες γιατί όλες περνάμε τα ίδια ζόρια και όλες θέλουμε το καλύτερο για τα παιδάκια μας. Ας είναι όλα τα παιδιά του κόσμου καλά!
“, έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη.

δέσποινα καμπούρη κόρες,δέσποινα καμπούρη εμβόλιο,Δέσποινα Καμπούρη

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο