Τε. Ιαν 26th, 2022
pantone, pantone 2022, veri peri

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η διάσημη εταιρεία Pantone, επέλεξε το χρώμα για το 2022. Το χρώμα που θα κυριαρχήσει στις παλέτες των διακοσμητών και των γραφικών. Και δεν είναι άλλο από το Veri Peri.

Μετά το βασιλικό μπλε του 2020 και τα Ultimate Gray και Cheerful Yellow του 2021, σειρά έχει η ολοκαίνουργια χρονιά που έρχεται να φέρει την αλλαγή με ένα χρώμα το οποίο αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Ο λόγος για το Very Peri. Μια απόχρωση, η οποία δεν υπήρχε πιο πριν στον κατάλογο, αλλά αντίθετα αποτελεί απόρροια μίξης του μπλε με ένα βιολετί-κόκκινο χρώμα.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά στο σήμερα;  Συμβολίζει το πέρασμα από μια έντονη περίοδο αποξένωσης και παύσης των καθημερινών ρυθμών στην αναθεώρηση και αλλαγή αξιών, αντιλήψεων αλλά και standards.

Ο ψυχρός χαρακτήρας παντρεύεται με την ενέργεια, αλλά και τον ενθουσιασμό και το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα απολαυστικό.

Η ανυπομονησία να το υποδεχθούμε μεγάλη και η αισιοδοξία που φέρνει μαζί του σίγουρα ακόμα μεγαλύτερη σε μια περίοδο που την έχουμε ανάγκη όλο και περισσότερο.

veri peri,χρωμα 2022,pantone

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο