in

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 16/8/2019


Κριός

Το μυαλό σας είναι πολύ ενεργό σήμερα. Είστε γεμάτοι ιδέες και έμπνευση. Θα είστε συνεχώς με νέα σχέδια που θα είστε σε θέση να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε πολύ εύκολα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σήμερα είναι ότι μπορεί να αισθάνεστε συγκλονισμένοι από την πλημμύρα νέων ιδεών που θα γεμίσουν συνεχώς το μυαλό σας. Μπορείτε επίσης να εμπνεύσετε άλλους γύρω σας σε υψηλότερο επίπεδο δραστηριότητας.

Ταύρος

Είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς! Θα υπάρξουν πολλά άτομα που προσφέρουν χέρια βοηθείας για να σας βγάλουν από τη θλιβερή κατάσταση που έχετε κολλήσει μέχρι σήμερα! Έχετε προσγειωθεί εκεί λόγω κάποιας άλλης υπαιτιότητας; απλά αποφύγετε τους επικίνδυνους ανθρώπους την επόμενη φορά. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γιορτάσετε τη νίκη σας όπως ποτέ άλλοτε.

Δίδυμοι

Προσέξτε σήμερα τι λέτε. Κάποιος που θεωρείτε στενός φίλος μπορεί να μαρτυρήσει τα μυστικά σας. Ζυγίστε τις προτάσεις σας πριν μιλήσετε. Δοκιμάστε να μιλάτε για τον εαυτό σας και για το πρόσωπο στο οποίο μιλάτε. Αποφύγετε να συζητάτε για ένα τρίτο άτομο. Μπορείτε να ταξιδέψετε σήμερα σε διαφορετική πόλη. Μπορείτε να συναντήσετε έναν παλιό γνωστό και μαζί μπορείτε να έχετε νοσταλγικές μνήμες.

Καρκίνος

Ο χρόνος φαίνεται να σέρνεται για σας τώρα. Ωστόσο, να είστε υπομονετικοί και να διατηρείτε την προθυμία σας. Εντούτοις μπορεί να χρειαστεί να τοποθετήσετε τους προσωπικούς σας στόχους στην άκρη για δέσμευση ή προσωπική σχέση. Ώρα να αποφύγετε συγκρούσεις και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας. Μην ενοχλείτε πολύ. με σωστή διαχείριση θα είστε σε θέση να εκπληρώσετε και τους δύο ημερήσιους στόχους σας.

Λέων

Οι ειδήσεις σχετικά με το οικονομικό όφελος μπορεί να ευχαριστήσουν εσάς και τους αγαπημένους σας. Υπάρχει μια αίσθηση ότι τα πράγματα στρέφονται θετικά. Είστε ευχάριστα παρών. Βγείτε και συναντήσετε ανθρώπους. Νέες ευκαιρίες θα προκύψουν από τις ενώσεις σας που θα αποδειχθούν ευεργετικές μακροπρόθεσμα. Μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι σας είτε δομικά είτε οικογενειακά.

Παρθένος

Θα νιώθετε ανυποψίαστα πεισματάρης σήμερα και θα επιμείνετε στο να πάτε εναντίον όσων σας λένε όλοι οι άλλοι και η δική σας καλή αίσθηση. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι τα νεύρα δεν πρόκειται να λύσουν κανένα πρόβλημα. Πρέπει να είστε σε θέση να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας, για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις τρέχουσες δυσκολίες σας.

Zυγός

Εσείς ένα άτομο αποφασιστικό και μόλις αναλάβετε οποιαδήποτε εργασία? θα το τελειώσετε τελείως με άψογη ακρίβεια. Επομένως, μην πιστεύετε σε αυτό που λένε οι άλλοι. μπορείτε να κάνετε ό, τι άλλοι δεν μπορούν ποτέ να κάνουν και αυτός είναι ο λόγος που είστε ανώτεροι. Διατηρήστε αυτή τη στάση πάντα και αφήστε το όραμά σας να φτάσει στο απόγειό του όπου οι άλλοι δεν μπορούν καν να ονειρευτούν!

Σκορπιός

Πρέπει να είσαι ταπεινός για να επιβιώσεις στους φίλους σου. Μπορεί να έχετε υιοθετήσει μια αλαζονική στάση χωρίς να το γνωρίζετε. Επομένως, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσετε να αναλύετε τις δραστηριότητές σας στο παρελθόν παρά να επικρίνετε άλλους. Είναι μια σπάνια ευκαιρία εσωστρέφειας για εσάς και θα πρέπει να επωφεληθείτε πλήρως από αυτήν την αντανακλαστική διάθεση να πλησιάσετε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Οι παλιές συνδέσεις και εμπειρίες μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα. Θα είστε υπό τεράστια πίεση για να αποδώσετε καλά σε όλες τις σφαίρες, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μεγάλο μέρος αυτής της πίεσης απορρέει από τα απίστευτα υψηλά πρότυπα που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας. Η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα θα σας οδηγήσουν μακριά στον επιλεγμένο σας τομέα, αλλά είστε έτοιμοι να παραμείνετε αληθινοί στις δικές σας πεποιθήσεις και ιδανικά.

Αιγόκερως

Έχετε μια κοφτερή γλώσσα και ένα λογικό μυαλό. Αλλά αυτή η ικανότητά σας μπορεί να υποφέρει σήμερα λόγω της ανασφαλούς φύσης σας. Προσπαθήστε να πάτε με τη ροή αντί να το αντιτάξετε όπως πάντα. Η εμπειρία θα σας διδάξει πολύ πιο αξιόλογα μαθήματα που δεν μπορεί ποτέ να κάνει η γοητεία του εγώ σας. Αργότερα, θα είστε άνετοι και θα είστε γεμάτοι εμπιστοσύνη.

Υδροχόος

Είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς. Οι προσπάθειές σας μπορούν να ανταμειφθούν με μετρητά. Θα είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε τα καλύτερα από τα βοηθητικά προγράμματα για τους αγαπημένους σας! Απλά προσέξτε να μην εξαντλείτε ολόκληρο το ποσό χωρίς να αποθηκεύσετε μερικά από αυτά! Μπορείτε να περάσετε τις πιο αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφό σας σήμερα καθώς η συνάντηση θα είναι αρκετά παθιασμένη.

Ιχθύς

Η αυτο-αντανάκλαση είναι το κλειδί σήμερα. Μπορεί να αισθανθείτε μια αναταραχή που δεν μπορείτε να εκφράσετε ή μια δυσαρέσκεια, παρόλο που όλα λειτουργούν σωστά για σας. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτή την αίσθηση ανησυχίας είναι να περάσετε από μια ήσυχη διαδικασία προβληματισμού που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να βρείτε μια αποτελεσματική θεραπεία.

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Μαίρη Φρέση

Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

Αθλητικά νέα της ημέρας 16/8/2019

Πώς να φτιάξετε τέλειο ψωμί καρπούζι!