Πα. Ιαν 21st, 2022
Survivor,Μαριαλένα Ρουμελιώτη,Σάκης Κατσούλης,χωρισμός,νέες ομάδες

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο όπου ανακοίνωσε στους παίκτες την σύνθεση των δύο νέων ομάδων.

Survivor: Γιατί χώρισαν τον Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Έτσι η κόκκινη ομάδα είναι: Σάκης Κατσούλης, Αλέξης Παππάς, Ηλίας Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικολέτα Μαυρίδη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Καρολίνα Καλύβα.

Ενώ η μπλε ομάδα οι: Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Κόρομι, Παύλος Γαλακτερός, Κώστας Παπαδόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, James Καφετζής.

Σήμερα στην εκπομπή το «Το Πρωινό», ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε γιατί η παραγωγή του παιχνιδιού, αποφάσισε να χωρίσει το πρώην ζευγάρι.

«Να πω πως αυτός ο διαχωρισμός έγινε πιο πολύ γιατί το ήθελε ο σκηνοθέτης να τους δει ξεχωριστά, επέμενε να γίνει αυτή η αλλαγή για να δει πως θα ανταπεξέλθουν τα παιδιά γιατί είχαν και ένα love story, έχουν ποντάρει πολύ εκεί. Δεν χωρίσανε τον Ηλία με τον Τριαντάφυλλο, ούτε και τον James με τον Νίκο γιατί ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτούς τους παίκτες σε αυτές τις ομάδες».

πηγή φωτό

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο