Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη να έχει προκαλέσει ένα κύμα εναντίον τους καθώς όλοι θεωρούν ότι αυτή έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor κι όχι να αναδειχθεί η δημοφιλέστερη παίκτρια. Ωστόσο αυτό δε δικαιολογεί το απαράδεκτο σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη στο Twitter.
Ο γνωστός τραγουδιστής και πολιτικός στόχευσε για ακόμα μία φορά στο Twitter τη Σαλαγκούδη, την οποία πολλές φορές έχει αποκαλέσει «βύσμα».
Αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια και προκάλεσε και τις αντιδράσεις των θαυμαστών του που του υπενθύμισαν ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και θα πρέπει να προσέξει πως εκφράζεται. Εξάλλου όλα αυτά αφορούν ένα παιχνίδι.
Τι έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης; Το έπαθλο φαγητού ήταν πίτσα και η Ανθή Σαλαγκούδη δήλωσε στην κάμερα ότι θέλει πολύ να φάει πίτσα. Ο Γιώργος Τσαλίκης σχολίασε: «Όταν βγεις Ανθή μου να δεις πίτσες που θα φας…».
Σάκης Τανιμανίδης: “Δε βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει πολύ”
