Τρ. Ιαν 25th, 2022
the bachelor, the bachelor 20 11
Αλήθεια ή ψέμματα; Ο χρόνος θα δείξει σίγουρα, αλλά οι πρώτες φήμες κυκλοφόρησαν ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα έχουν ήδη τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Νικολέτα είναι αυτή που θα κερδίσει την καρδιά του πρώτου έλληνα Bachelor και θα αναδειχτεί η νικήτρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με το youweekly.gr και το vanda’s blog οι δυο τους αποφάσισαν να διακόψουν την όποια σχέση και να την κρατήσουν μόνο για τηλεοπτικούς λόγους. Δηλαδή μην εκπλαγείτε αν τους δείτε μαζί πουθενά σε καμία εκπομπή του ALPHA να ζουν τον έρωτά τους.

Μπορεί τα πάντα στην αρχή να έμοιαζαν ιδανικά και ο Παναγιώτης να ήταν ξετρελαμένος με την επιλογή του όμως λίγες εβδομάδες μετά και με καθημερινή τριβή στην πραγματική ζωή και οι δυο συνειδητοποίησαν πως οι χαρακτήρες τους και τα ενδιαφέροντά τους διαφέρουν αρκετά.

Το κανάλι, άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει πως μέχρι να μεταδοθεί ο Τελικός και για λίγους μήνες μετά οι δυο τους πρέπει να θεωρούνται ζευγάρι και να μη μαθευτεί πως χώρισαν.

]]>

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο