Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική Lifestyle Χωρισμός- ΣΟΚ στη showbiz μετά από 10 χρόνια γάμου

Χωρισμός- ΣΟΚ στη showbiz μετά από 10 χρόνια γάμου

Must read

Avatar of Μαίρη Φρέση
Μαίρη Φρέση
Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

Ένα διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από 10 χρόνια γάμου. Πρόκειται για τον Μπράιαν Όστιν Γκριν (πρωταγωνιστή του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”) και την Μέγκαν Φοξ.

Οι φήμες για χωρισμό κυκλοφόρησαν πρόσφατα, αλλά τα νέα επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον ηθοποιό στο podcast του “… με τον Brian Austin Green” σε ένα επεισόδιο με τίτλο “Context” τη Δευτέρα.

Ο ηθοποιός είπε ότι, λόγω της τρέχουσας κατάστασης του κόσμου, αποφάσισαν να αποφύγουν να σχολιάσουν δημόσια τη σχέση τους, αλλά σημείωσε ότι τα «ταμπλόιντ και παπαράτσι» έφεραν την ιστορία στο προσκήνιο, καθιστώντας δύσκολη την αποφυγή τους.

«Ήθελα οι άνθρωποι να ακούσουν τα πάντα από εμένα, και αυτό είναι», είπε ο Γκριν, σημειώνοντας ότι αυτός και η Μέγκαν Φοξ δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω το χωρισμό τους.

Σύμφωνα με το διάσημο ηθοποιό, όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγός του έλειψε τα περασμένα Χριστούγεννα για ένα διάστημα δύο μηνών προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στα γυρίσματα μιας ταινίας.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Μέγκαν Φοξ
Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Μέγκαν Φοξ

Πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όταν εκείνη επέστρεψε του δήλωσε ότι της άρεσε που ήταν μόνοι χωρίς εκείνον και θα προτιμούσε να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Δεν υπήρξαν διαμάχες μεταξύ τους και διατηρούν μια φιλική σχέση.

Πρόσφατα άρθρα