Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική Lifestyle To "Τρίτο Στεφάνι" σε Live Streaming για δύο παραστάσεις από τον καναπέ...

To “Τρίτο Στεφάνι” σε Live Streaming για δύο παραστάσεις από τον καναπέ του σπιτιού σας

Must read

Avatar of Jim Taylor
Jim Taylor
Ο Jim Taylor είναι content marketer και έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά blogs και sites. Αγαπημένα θέματα, όσα αφορούν το σπίτι και το ευζείν.

Η πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη παράσταση “Το Τρίτο Στεφάνι” έρχεται στο κοινό μέσω Live Streaming και μέσω του viva.gr.

Οι παραγωγοί και οι συντελεστές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν δύο παραστάσεις στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, οι οποίες θα προβληθούν μέσω Live Streaming και θα μπορεί να παρακολουθήσει όποιος θέλει από τον καναπέ του σπιτιού του.

Όπως έγραψε ο σκηνοθέτης της παράστασης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: “Αφού δεν μπορεί να πάει το κοινό στο Τρίτο Στεφάνι, πάει το Τρίτο Στεφάνι στο κοινό!
Στις 5 & 6 Δεκεμβρίου, την ώρα που θα ξεκινούσε το Τρίτο Στεφάνι στο Παλλάς, θα μπορούμε να το δούμε απ’ τον καναπέ του σπιτιού μας, με καταγραφή σε πραγματικό χρόνο παράστασης και με τρόπο που τιμά και το έργο και τους θεατές.
Η ζωντανή παρουσία ηθοποιών και θεατών στον ίδιο χώρο είναι ο ορισμός του θεάτρου, τίποτα δεν μπορεί να την υποκαταστήσει – έτσι ξέραμε. Όμως, σ’ αυτόν τον στρόβιλο που ζούμε, τίποτε δεν είναι πια αυτό που ξέραμε.
Καλά το λένε η Νίνα κι η Εκάβη:
“Η ζωή είναι στρόβιλος. Ευτυχία είναι ν’ αγαπάς τον στρόβιλο”.

trito stefani 1 | LIFEBUZZ.gr

Πρόσφατα άρθρα