Είναι μοναδικά για να τα συνοδέψετε με τον καφέ σας ή το πρωινό σας ή ακόμα και να στολίσετε τα γλυκά σας γύρω γύρω.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσουν τόσο πολύ που ίσως την επόμενη φορά χρησιμοποιήσετε όλη τη ζύμη για να φτιάξετε περισσότερα. Για να κάνετε τα μπισκότα μπουκίτσες, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο κουπάτ ή μπορείτε απλά να τα κόψετε μακρόστενα μπαστουνάκια.
Πώς να φτιάξετε τα υπέροχα μπισκότα-μπουκίτσες με κανέλα

Η διαδικασία είναι απλή. Προθερμάνετε το φούρνο σας και απλώστε λαδόκολλα στο ταψί σας. Κόψτε τα μίνι μπισκοτίνια σας είτε με κουπάτ είτε με ένα μαχαίρι. Περάστε από πάνω με αυγό αραιωμένο με λίγο νερό ή γάλα και ρίξτε κανέλα (ή ζάχαρη αν προτιμάτε). Ψήστε μέχρι να χρυσίσει η ζύμη σας και απολαύστε.

Συμβουλές για να είναι πιο τραγανά
- Φροντίστε η ζύμη να είναι αρκετά παγωμένη διαφορετικά βάλτε λίγο στην κατάψυξη πριν τα ψήσετε.
- Κόψτε τα σε ομοιόμορφο μέγεθος για να ψηθούν και ομοιόμορφα.
- Μην παραλείψετε το αυγό με το νερό ή το γάλα, γιατί αυτό το μείγμα θα βοηθήσει να κολλήσει πάνω η κανέλα αλλά θα τους δώσει κι ένα χρυσαφένιο χρώμα στο ψήσιμο

Μπορείτε με αυτά να συνοδεύσετε τον καφέ σας ή σαν συνοδευτικό ενός γλυκού σας. Αν τα κάνετε μπαστουνάκια μπορείτε να τα σερβίρετε και σε πάρτυ.
Αν πάλι θέλετε μια εναλλακτική πιο αλμυρή, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε αλάτι και λίγο πιπέρι, είτε ένα μείγμα σκόνης σκόρδου και μπαχαρικών για να δημιουργήσετε αλμυρά μπισκότα για ένα βραδυνό σνακ με ντιπ.
φωτ.: tidymom
]]>
Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News
Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο