Ντόναλντ Τραμπ: Ξεκαθάρισε ότι η Αμερική δεν θα πληρώσει για την ασφάλεια του Χάρι και της Μέγκαν

Ο Ντόναλντ Τράμπ σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι οι ΗΠΑ δεν θα πληρώσουν για την ασφάλεια του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ όσο ζουν στην Αμερική.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε τη δήλωση την Κυριακή σε ένα tweet, γράφοντας. «Είμαι ένας μεγάλος φίλος και θαυμαστής της Βασίλισσας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναφέρθηκε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν, που εγκατέλειψαν τα καθήκοντά τους, θα κατοικούσαν μόνιμα στον Καναδά. ” Τώρα έχουν εγκαταλείψει τον Καναδά για τις ΗΠΑ, ωστόσο οι ΗΠΑ δεν θα πληρώσουν για την προστασία τους. Πρέπει να πληρώσουν! »

Ο Πρίγκιπας Χάρι, ο δούκας του Sussex και η Μέγκαν, η Δούκισσα του Sussex, μετακόμισαν πρόσφατα από το νησί του Βανκούβερ στον Καναδά στο Λος Άντζελες, το μέρος που μεγάλωσε η Μέγκαν.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ έχουν μακρόχρονη σύμβαση για να παρέχουν ασφάλεια στους διπλωμάτες και στα μέλη της βασιλικής οικογένειας κάθε χώρας όταν επισκέπτονται οι μεν τους δε.

Ωστόσο, ο Πρίγκιπας Χάρι μπορεί να μην επωφεληθεί από τη συμφωνία, αφού αυτός και η Μέγκαν εγκατέλειψαν τις θέσεις τους τον Ιανουάριο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον «διεθνώς προστατευόμενοι».

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ξεκαθάρισε εάν ο Πρίγκιπας Χάρι ζήτησε προστασία για την οικογένειά του από την κυβέρνηση.

Φωτό

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!