in , ,

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Σφάζει με το …. γάντι τους δημοσιογράφους

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Σφάζει με το .... γάντι τους δημοσιογράφους
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Σφάζει με το .... γάντι τους δημοσιογράφους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν το πρόσωπο του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας βρήκε τον έρωτα στα μάτια γιατρού από τη Θεσσαλονίκη.

Από το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, σε όλα τα μέσα υπήρξε διάψευση της είδησης, καθώς όσοι επικοινωνούσαν με τον αγαπημένο μάγειρα έπαιρναν την ίδια απάντηση: ούτε γνωρίζει τη συγκεκριμένη κοπέλα, ούτε έχει σχέση μαζί της.

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με το γνωστό του χιούμορ, έσφαξε με το …. γάντι τη δημοσιογράφο που ανέβασε το άρθρο.

View this post on Instagram

Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη "φαρέτρα" και με θετική διάθεση απέναντι σε ότι αυτή η έκθεση συνεπάγεται,προσπαθούμε να στεκόμαστε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση ασφαλείας από την "κανονικότητα" ενός κατ ' επάγγελμα τηλεοπτικού προσώπου.Το δημοσίευμα μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες #realnews @nikoschatzinikolaou είναι μια υπέροχη ευκαιρία τροφής για σκέψη. Μια κοπέλα "δημοσιογράφος" Ονόματι Αλεξάνδρα Αντωνίου πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα ο αρχισυντάκτης της #bouziotisvasilis φαντάζομαι την εγκρίνει,(κάπως έτσι πάει συνήθως) και την δημοσιεύει. Πρωτοσέλιδο σε ένθετο, 2 σελίδες γεμάτες λεπτομέρειες και πληροφορίες με φωτογραφίες κτλ… Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ο προβληματισμος δεν έχει να κάνει με το ότι αφορούσε το πρόσωπο μου. Ούτε με το ότι η κ Μαρία (η μαμά μου είναι αυτή) ήρθε ενώ έλειπα και διαβάζοντας όλα αυτά σφουγγαρισε ολόκληρο το σπιτι και σιδερωσε όλα τα πουκάμισα.,ελπίζοντας ότι σύντομα θα της ανακοινώσω τα ευχάριστα. Το διακύβευμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό.Είναι η εποχή που η "υπογραφή" έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ? Εγώ ως χρονιος αναγνώστης πάντα έδινα σημασία και είχε για έμενα ειδικό βάρος ποιος υπογράφει το κείμενο, είτε με έβρισκε σύμφωνο είτε όχι. Εδώ έρχεται η εν λόγω δημοσιογράφος η οποία εκθέτει μια κοπελα παντελώς άγνωστη προς τα εμένα χωρίς κανένα ενδοιασμό… Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη από την συγκεκριμένη κοπέλα που αν κι ερήμην μου έγινα η αφορμή να διαταραχτεί η καθημερινότητα της. Δεν βρίσκω κάποια σύνδεση ώστε να έχει κάποια συμμετοχή σε όλο αυτό. Εν κατακλείδι το ελάσσον σε όλο αυτό είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασίας είναι αυτή η απαξίωση ως προς το "γράφω και υπογράφω" . Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό σε έξαρση, η εξάπλωση κι ενός δημοσιογραφικου ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική. Ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω όσα ήθελα να πω. Όση ώρα προσπαθώ να γράψω αυτό το κείμενο ακούω τους στίχους του Θ. Παπακώσταντινου… "Πολλές φορές προσπάθησα με αυτά τα Γαμημενα, Αντί να βγουν στα χείλη μου σφηνωνουν στον αυχένα" Υγ.Μανα… Υπομονή.. Προς το παρόν θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι.

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Written by Μαίρη Φρέση

Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

15νθήμερη άδεια και επίδομα στους γονείς μετά το λουκέτο στα σχολεία

15νθήμερη άδεια και επίδομα στους γονείς μετά το λουκέτο στα σχολεία

Παιδιά σε καραντίνα: Δείτε online παιδικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου

Παιδιά σε καραντίνα: Δείτε online παιδικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου