in , ,

Η λακέρδα του Πεζούλα: Η συνταγή της γνωστής ψαροταβέρνας

Η λακέρδα του Πεζούλα: Η συνταγή της γνωστής ψαροταβέρνας

Φτιάχνουμε τη δική μας λακέρδα από παλαμίδα, την οποία ψήνουμε στο αλάτι για πέντε μέρες πριν την καταναλώσουμε.

Υλικά

Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου: JimTaylor@lifebuzz.gr

Ξάνθη: Τα δηλητηριασμένα δολώματα σοβαρή απειλή για την άγρια πανίδα

Ξάνθη: Τα δηλητηριασμένα δολώματα σοβαρή απειλή για την άγρια πανίδα

Εύα Καϊλή: Το Εφετείο των Βρυξελλών κρίνει σήμερα την τύχη της- Ζητά αποφυλάκιση με βραχιολάκι

Εύα Καϊλή: Το Εφετείο των Βρυξελλών κρίνει σήμερα την τύχη της- Ζητά αποφυλάκιση με βραχιολάκι