Γκίντο Βανχέρπε, διευθύνων σύμβουλος της La Lorraine Bakery Group / Γιώργος Μαυρομαράς, ιδρυτής της BakeHellas και μέλος της διοίκησής της – Τα περιθώρια ανάπτυξης είναι μεγάλα, λένε οι επικεφαλής της βελγικής και της ελληνικής επιχείρησης που πορεύονται μαζί
«Πιστέψαμε από την αρχή σε μια μεγάλη μελλοντική συνέργεια, συνδυάζοντας την τεχνολογική τεχνογνωσία της La Lorraine Bakery Group και την ισχυρή γνώση της τοπικής αγοράς της BakeHellas.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram