in

Βασιλιάς Κάρολος: Αγόρασε σπίτι στη γενέτειρα του Κόμη Δράκουλα

βασιλιας καρολος, βασιλιας καρολος ξενωνας
Βασιλιάς Κάρολος: Αγόρασε σπίτι στη γενέτειρα του Κόμη Δράκουλα

Ο βασιλιάς Κάρολος του Ηνωμένου Βασιλείου δέχεται επισκέπτες για να περάσουν τις διακοπές τους στην κατοικία, αλλά όχι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μεγάλος θαυμαστής της Τρανσυλβανίας, γενέτειρας του Κόμη Δράκουλα και αγόρασε ένα σπίτι στην περιοχή της Ρουμανίας, το οποίο έχει μετατρέψει σε ξενώνα, σύμφωνα με το Reuters.

Ο βασιλιάς αγόρασε και ανακαίνισε μία σαξονική εξοχική κατοικία του 18ου αιώνα στο χωριό Βίσκρι της Τρανσυλβανίας, όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά την περιοχή το 1998.

Ο ξενώνας επίσημα γνωστός ως Zalán Guesthouse, είναι διαθέσιμος για διανυκτερεύσεις, με τα έσοδα να διατίθενται στο φιλανθρωπικό ίδρυμά του στη Ρουμανία.

Ο βασιλιάς Κάρολος ελπίζει ότι ο ξενώνας του θα ενθαρρύνει περισσότερους ταξιδιώτες να επισκεφθούν την Τρανσυλβανία και, με αυτόν τον τρόπο, θα προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη αναφέρεται στον ιστότοπο του καταλύματος.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Written by ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

αλεξανδρα παλαιολογου, αλεξανδρα παλαιολογου λαμψη

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε όταν έπαιζε στη “Λάμψη”

ρουλα κορομηλα, ρουλα κορομηλα mega

Ρούλα Κορομηλά: Και επίσημα στο MEGA – Αυτή την εκπομπή αναλαμβάνει