in

Ρούλα Κορομηλά: Και επίσημα στο MEGA – Αυτή την εκπομπή αναλαμβάνει

ρουλα κορομηλα, ρουλα κορομηλα mega
Ρούλα Κορομηλά: Και επίσημα στο MEGA - Αυτή την εκπομπή αναλαμβάνει

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει οριστικά στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA. H παρουσιάστρια υπέγραψε συμβόλαιο και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Η «μεγάλη κυρία» της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει με την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το Mega», η οποία μέχρι πρότινος δεν είχε παρουσιαστή, καθώς χρέη παρουσίασης αναλάμβανε ο εκάστοτε καλλιτέχνης.

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο «Σπίτι με το Mega», την εκπομπή του Mega που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών.

Το «Σπίτι με το MEGA» έρχεται τον Νοέμβριο στο Mega με ξεχωριστά, special τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Written by ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

βασιλιας καρολος, βασιλιας καρολος ξενωνας

Βασιλιάς Κάρολος: Αγόρασε σπίτι στη γενέτειρα του Κόμη Δράκουλα

gntm 5, gntm αποχωρηση

GNTM 5: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας