LIFEBUZZ
News Plus+

Ο τέλειος τρόπος να ξαναζεστάνετε την πίτσα

Ο τέλειος τρόπος να ξαναζεστάνετε την πίτσα
Ο τέλειος τρόπος να ξαναζεστάνετε την πίτσα

Είναι γεγονός ότι σαν τη ζεστή πίτσα, την ώρα που βγαίνει από το φούρνο, δεν υπάρχει. Όμως πολλές φορές μένουν κάποια κομμάτια που δε θέλετε να πετάξετε. Εκτός κι αν είστε από αυτούς που τρελαίνονται για παγωμένη πίτσα από το ψυγείο (εγώ δεν είμαι!), αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να την ξαναζεστάνετε και να είναι σαν φρέσκια.

Σίγουρα αποκλείουμε το φούρνο μικροκυμάτων γιατί εκτός του ότι δεν είναι υγιεινός, βγάζει το λάδι και το βούτυρο της ζύμης και του τυριού.

Ιδανική λύση είναι αν έχετε ένα ή δύο κομμάτια να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό τηγάνι. Θα πρέπει να το ζεστάνετε στο μάτι της κουζίνας να κάψει και να βάλετε την πίτσα χαμηλώνοντας τη φωτιά για 2 με 3 λεπτά. Αν δεν έχετε τηγάνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια τοστιέρα ή ψηστιέρα χωρίς να την κλείσετε από πάνω.

Αν έχετε περισσότερα κομμάτια για ζέσταμα, τότε χρησιμοποιείστε μικρά ταψάκια αλουμινίου με τον ίδιο τρόπο. Τα βάζετε στο φούρνο να κάψουν και προσθέτετε την πίτσα και αφήνετε για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Ετσι η ζύμη θα γίνει κρατσανιστή.

Ποτέ μην την ζεστάνετε στο χάρτινο κουτί, γιατί εκτός ότι μπορεί να πάρετε φωτιά, το χαρτόνι θα βγάλει και διάφορες χημικές ουσίες με την αυξημένη θερμοκρασία.

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και δικά σας υλικά για να αλλάξετε ή να ενισχύσετε τη γεύση της πίτσας.

Καλή όρεξη!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Τα αθλητικά νέα της ημέρας 27/8/2019

Jim Taylor

Αθλητικά νέα της ημέρας 16/8/2019

Μαίρη Φρέση

10 λογοτεχνικά βιβλία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μαίρη Φρέση

Επέτειος για τη Ραμόνα του My style Rocks

Thalia P.

Δέσποινα Βανδή: στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κούκλα κόρη της

Jim Taylor

Δείτε πώς ήταν η Ελένη Φουρέιρα πριν 10 χρόνια. Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Thalia P.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να αποχωρήσετε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Περισσότερα