Ντα Βίντσι, Μποτιτσέλι και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες ενδέχεται να αναμείγνυαν επίτηδες τις μπογιές τους με κρόκο αυγού
Πασίγνωστοι ζωγράφοι όπως ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Σάντρο Μποτιτσέλι και ο Ρέμπραντ ενδέχεται να χρησιμοποιούσαν πρωτεΐνες – και συγκεκριμένα κρόκο αυγού – στις ελαιογραφίες τους, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram