Η μπομπότα δεν έχει ούτε αυγά ούτε βούτυρο, είναι ένα γνήσιο γλυκό της cucina povera και θυμίζει κάτι μεταξύ χαλβά και ιταλικής πολέντας
Η Πέγκυ Στεργίου από τη Σύρο μάς ετοιμάζει ρετρό γλυκά από ένα παλιό τεφτέρι του 1924. Εδώ μας δίνει τη συνταγή για γλυκιά μπομπότα.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram