Χοιρινό: Όλα τα μυστικά για το μαγείρεμα και μπόνους 15 συνταγές

Ποια μέρη του χοιρινού κάνουν για κατσαρόλα; Με κόκαλο ή χωρίς; Ποιο είναι το κατάλληλο μαρινάρισμα και 16 λαχταριστές συνταγές για χοιρινό στην κατσαρόλα.

Υπενθυμίζουμε ότι για κατσαρόλα είναι ιδανικά ορισμένα μέρη από τη σπάλα και το μπούτι – ζητάμε από τον κρεοπώλη μας τα κομμάτια αυτά που ενδείκνυνται για μαγειρευτά. Η ελιά (σβέρκος, λαιμός) γίνεται πολύ τρυφερή στην κατσαρόλα, όμως έχει αρκετό λίπος, κάτι που δεν αρέσει σε όλους. Ωραία μαγειρευτά κάνουμε και με το κότσι κομμένο σε κομμάτια με το κόκαλο ή ξεκοκαλισμένο και κομμένο στα ποντίκια του.

Advertisement

Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
Advertisement
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου: JimTaylor@lifebuzz.gr

Recent Posts

Μεγάλος Σεισμός τώρα στην Τουρκία

Μεγάλος σεισμός τώρα στην Τουρκία μεγάθους 5.6 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε επίκεντρο την περιοχή Sulusaray… Read More

18 Απριλίου, 2024

Καιρός: Έρχεται αφρικανική σκόνη και λασποβροχές

Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα αλλά έρχεται αφρικανική σκόνη και λασποβροχές Σύμφωνα με το meteo.gr, την… Read More

26 Μαρτίου, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δήλωση από το παλάτι για την Πριγκίπισσα

Συγκινημένη δηλώνει η Κέιτ Μίντλετον από την αγάπη και τα μηνύματα του κόσμου για την… Read More

25 Μαρτίου, 2024