Ο Μάιος είναι η εποχή που οι αμπελουργοί κορφολογούν τα κλήματά τους για να ελαφρώσουν τα φυτά και να αφήσουν τον ήλιο του επερχόμενου καλοκαιριού να φτάσει τα κρυμμένα τσαμπιά και να τα μεστώσει. Τούτα τα φύλλα, τρυφερά και ολοζώντανα είναι μια λιχουδιά εκλεκτή, ακόμη και όταν τρώγονται ωμά. Είναι ευκαιρία λοιπόν να τα αναζητήσουμε για τα εποχικά μας μαγειρέματα και να τα απολαύσουμε σε χίλιες δυο συνταγές.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
Μεγάλος σεισμός τώρα στην Τουρκία μεγάθους 5.6 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε επίκεντρο την περιοχή Sulusaray… Read More
Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα αλλά έρχεται αφρικανική σκόνη και λασποβροχές Σύμφωνα με το meteo.gr, την… Read More
Συγκινημένη δηλώνει η Κέιτ Μίντλετον από την αγάπη και τα μηνύματα του κόσμου για την… Read More