in

Survivor ή αλλιώς “Της Κακομοίρας” – Τσιγάρα, κινητά και οι αποβολές πέφτουν βροχή

survivor, survivor αποβολη, survivor ασημινα, κατερινα δαλακα
Survivor ή αλλιώς "Της Κακομοίρας" - Τσιγάρα, κινητά και οι αποβολές πέφτουν βροχή

Της Κακομοίρας γίνεται φέτος στο Survivor All Star. Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί εμβρόντητο όσα γίνονται.

Σίγουρα, όλοι περίμεναν ότι οι παίκτες θα είναι υποψιασμένοι, αφού το έχουν ξαναζήσει και ξέρουν τι στρατηγική να ακολουθήσουν. Αυτό όμως που συμβαίνει φέτος σίγουρα κανείς δεν το περίμενε.

Μετά το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας, ενώ είχαν σχέσεις και οι δύο, νέο σκάνδαλο ξεσπά στην ομάδα των Διασήμων.

Ο Νίκος Μπάρτζης άναψε φωτιές στο Συμβούλιο, αφού δήλωσε ότι η Ασημίνα και η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκαν στο δάσος με κινητό. Οι δύο κοπέλες συναντήθηκαν με ένα ντόπιο που τους έδωσε κινητό και τσιγάρα.

Το Συμβούλιο του Survivor πήρε φωτιά με όλους τους παίκτες να αποχωρούν και την Ασημίνα να ωρύεται ότι ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει κινητό.

Survivor: Η απόφαση της αποβολής για τις δύο παίκτριες

Η παραγωγή εξέτασε όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες ενώ βρήκε και τον άνθρωπο που φαίνεται να προμήθευσε την Ασημίνα και την Κατερίνα. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι δύο παίκτριες αποβάλλονται από το φετινό Survivor.

Να σημειωθεί ότι καμία από τις δύο δεν ήταν παρούσα προκειμένου να δικαιολογήσει τις πράξεις της. Ένα μούδιασμα ακολουθεί την επόμενη μέρα, που βρίσκει τους Κόκκινους με δύο πολύ καλές παίκτριες λιγότερες.

Διαβάστε επίσης: Survivor Spoiler Αποκάλυψη: Με αυτή την παίκτρια ήταν μαζί η Ασημίνα με το κινητό στα χέρια

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Ακολουθήστε μας στο Facebook
  • Ακολουθήστε μας στο Twitter
  • Ακολουθήστε μας στο Instagram
ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Written by ΜΑΙΡΗ ΦΡΕΣΗ

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Μπορείς να με βρεις στο maryf@lifebuzz.gr

survivor, survivor spoiler, survivor ασυλια

Survivor Spoiler 31-01: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Ποιος είναι ο τελευταίος υποψήφιος;

τερης χρυσος, τερης χρυσος οικονομικα

Κραυγή απόγνωσης από τον Τέρη Χρυσό: “Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ”