Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Αννα Μαρία Βέλλη: ” Έχω βρεθεί δύο φορές σε κακοποιητική σχέση. Ζω από τύχη”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλιάς στη Φολέγανδρο συγκλόνισε για ακόμα μια φορά την Ελλάδα. Μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, ήρθε μια ακόμα γυναικοκτονία να προστεθεί στη λίστα.

Η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να κάνει ένα βίντεο και να μιλήσει για τις δικές της εμπειρίες. Όπως αποκάλυψε έχει βρεθεί δυο φορές σε κακοποιητική σχέση και είναι τυχερή που η ίδια ζει. Όταν είσαι σε μια τέτοια σχέση, είναι θέμα τύχης το αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

“Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα. Με αφορμή τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο. Ακόμα πιο δύσκολα είναι τέτοια σκηνικά, όταν έχεις υπάρξει ή είσαι ακόμα μέρος κακοποιητικών σχέσεων. Και το γνωρίζω πολύ καλά δυστυχώς, γιατί έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο τέτοιες σχέσεις.

Τις τελευταίες ημέρες αναβιώνω εκείνες τις στιγμές και πιστέψτε με είναι πολύ βαρύ το φορτίο. Γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου ότι απλά ήμουν τυχερή. Η Γαρυφαλλιά και η Καρολάιν δεν ήταν τυχερές. Εγώ μιλάει και κάνω αυτό το βίντεο γιατί έτυχε να μη πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου. Ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι όταν είσαι σε μία τέτοια σχέση.

Τι γίνεται αν δεν προλάβεις να φύγεις; Γίνεται ότι έγινε στη Φολέγανδρο, ότι έγινε με τον πιλότο και την Καρολάιν και δεν είναι οκ. Δεν είναι οκ να συμβαίνουν αυτά κάθε εβδομάδα σε μία χώρα τόσο μικρή όσο η Ελλάδα. Κάτι πρέπει να αλλάξει επιτέλους. Πρέπει αυτό να ξεκινήσει από τη δικαιοσύνη. Να γίνει πιο σκληρή. Πρέπει να φοβούνται να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δεν μπορεί να βγαίνουν άνθρωποι της αστυνομίας και να λένε ομολόγησε το έγκλημά σου για να μειωθεί η ποινή σου. Σεβαστείτε τις γυναίκες.

Εγώ κακοποιήθηκα στην πρώτη μου σχέση εντός εισαγωγικών επειδή δεν ήθελα μόνιμο δεσμό και στη δεύτερη επειδή νόμιζε ότι τον κερατώνω και ήθελα να φύγω από τη σχέση“, ήταν τα λόγια της.

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ