Πα. Ιαν 28th, 2022
survivor, survivor spoiler, survivor ασυλία

Δυναμικά φαίνεται πως ξεκίνησε το Survivor με το καλησπέρα σας. Η τηλεθέαση “χτύπησε” κόκκινο, ενώ φαίνεται πως οι χαρακτήρες είναι και φέτος εκρηκτικοί.

Στο πρώτο αγώνισμα, νικητές αναδείχτηκαν οι Διάσημοι, κερδίζοντας το κιτ επιβίωσης που θα τους βοηθήσει τις πρώτες μέρες.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι Μαχητές δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία, στέλνοντας τους Κόκκινους στην ψηφοφορία.

Το πρώτο συμβούλιο του νησιού στο Survivor για φέτος είναι γεγονός, και οι 12 Διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για αποχώρηση. Με 8 ψήφους, ο Βαλάντης είναι ο πρώτος υποψήφιος. Σήμερα ο ίδιος φαίνεται να αναρωτιέται για το λόγο που τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του.

Σήμερα, ένας ιδιαίτερα απαιτητικός στίβος μάχης θα φέρει και τις πρώτες εντάσεις ανάμεσα στις ομάδες. Κάποια spoiler αναφέρουν ότι οι Διάσημοι θα κερδίσουν σήμερα το δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το news247.gr, οι Κόκκινοι θα βγάλουν και δεύτερο υποψήφιο. Σύμφωνα με τις διαρροές, δεύτερη υποψήφια θα είναι η Ελισσάβετ Σπανού. Ποιος θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από το Survivor;

survivor spoiler 27/12,survivor ασυλία,survivor υποψήφιοι,survivor spoiler

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο