Πα. Ιαν 28th, 2022
survivor, ελισσαβετ σπανου

Η Ελισσάβετ Σπανού ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε φέτος από το Survivor. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα για την εμπειρία της λίγο μετά την αποχώρησή της.

Η Ελισσάβετ Σπανού ήταν προτεινόμενη μαζί με τον Βαλάντη και τον Μαχητή, Σπύρο Μαρτίκα. Όλοι πίστευαν ότι θα φύγει ο παίκτης των Μαχητών και όχι κάποιος από τους Διάσημους. Ωστόσο, όλοι εξεπλάγησαν αφού τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η Ελισσάβετ Σπανού.

Η ίδια μίλησε έξω από τα δόντια και δήλωσε ότι ο Σπύρος ήταν πολύ σίγουρος ότι θα παραμείνει για αυτό και αυτοπροτάθηκε. “Δεν το περίμενα καθόλου να φύγω, δεν το περίμενε και κανένας από τους συμπαίκτες μου επίσης, ήταν πολύ ξαφνικό. Πίστευα θα φύγει ο Σπύρος, είχε μια υπερβολική σιγουριά ότι αν βγει προτεινόμενος δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα στρατηγικής. Είχε μαζέψει 50.000 κόσμο να τον ψηφίσει; Δεν ξέρω ο άνθρωπος φαινόταν ότι έχει μια σιγουριά γι’ αυτό και αυτοπροτάθηκε.

Ενώ για το Βαλάντη δήλωσε: “Ο Βαλάντης τις πρώτες μέρες είχε εκδηλώσει τη δυσκολία που αντιμετωπίζει και ότι πιθανόν να μην αντέξει. Οπότε όλοι τον ψήφισαν για αυτό. Δεν είχε δημιουργηθεί τίποτα άλλο. Αυτά που είδατε εσείς έγιναν μετά με τη Μυριέλλα και τον Απόστολο. Ο Βαλάντης είναι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, εκρηκτικός, αλλά και πολύ καλόψυχος άνθρωπος. Όταν κάνει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη.

survivor σπανού,ελισσάβετ σπανού,survivor

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο