Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Σταύρος Νικολαΐδης: Ατύχημα για το γνωστό ηθοποιό – Τι συνέβη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα αστείο, αλλά σοβαρό ατύχημα φαίνεται πως είχε ο Σταύρος Νικολαΐδης και βρέθηκε με δεμένο πόδι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο γνωστός ηθοποιός ενώ έβγαινε στη βεράντα του σπιτιού του πάτησε με δύναμη καταλάθος ένα παιχνίδι του γιου του. Το απότελεσμα ήταν να υποστεί ένα σοβαρό διάστρεμμα.

Σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών θα πρέπει να έχει δεμένο το πόδι του για τις επόμενες 25 μέρες. Όπως έγραψε, δεν έχει σκοπό να αναβάλει τις παραστάσεις του και θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά.

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Γκέλυ Μαυροπούλου

“Έχω φορτώσει το αμάξι, αναχωρώ εντός πενταλέπτου για Αθήνα, πάω να κατέβω από την βεράντα, πατάω με φόρα ένα παιχνίδι του Θάνου και παθαίνω βαρύ διάστρεμμα! Σε 20-25 μέρες θα είμαι εντάξει, το πρόβλημα είναι ότι την Παρασκευή αρχίζει πάλι σειρά παραστάσεων. Όμως είμαι της παλιάς σχολής. Δεν αναβάλλω ποτέ παράσταση εκτός αν μου το επιβάλλουν οι γιατροί. Έχω παίξει και με πόδι στον γύψο και πατερίτσες. Κι ούτε τώρα θα το κάνω. Θα είμαι και μουγγός και κουτσός! Το πολύ πολύ να ο ονομαστεί η παράσταση: «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω… και δεν περπατάω!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ατύχημα στο σπίτι του είχε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης
Ατύχημα στο σπίτι του είχε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ