Η Σία Κοσιώνη με μια ακόμη ανάρτησή της τρέλανε τους ακολούθους της στο Instagram, καθώς τους παρουσίασε το μποστάνι της.
Η Σία Κοσιώνη ανέβασε μια φωτογραφία από το δικό της μποστάνι. Μαζί με το σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και το γιο της, Δήμο, έχουν δημιουργήσει μια μικρή όαση στο μπαλκόνι τους.
Αν και μένουν στο κέντρο της πόλης, δημιούργησαν ένα μικρό μποστάνι από φράουλες. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αυτή τους η ενασχόληση, τους έδωσε μεγάλη χαρά.
Παρότρυνε και τους διαδικτυακούς της φίλους να τολμήσουν να κάνουν το ίδιο και θα τους κάνει να νιώσουν καλύτερα.
“Μποστάνι στην πόλη; Ε ναι λοιπόν! Μια μικρή μεγάλη απόφαση που αξίζει να πάρεις! Γιατί, μποστάνι στην πόλη σημαίνει ομορφότερη πόλη, ομορφότερες πολυκατοικίες, καθαρά και δωρεάν λαχανικά, καλύτερη ψυχολογία, χαρά και μάθηση για τα παιδιά. Τολμήστε το στο μπαλκόνι και στην ταράτσα σας. Εγώ το έκανα και μας έχει δώσει μεγάλη χαρά. Και εκτός από χαρά και κάμποσες φράουλες ως τώρα!” έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News
Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο