Σα. Ιαν 22nd, 2022
αλεξανδρου τουνη

Στο Happy Day μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Μαρία Καλάβρια. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη νέα του σχέση με την Ιωάννα Τούνη.

Τους αποκάλεσε το “ζευγάρι της χρονιάς” και αποκάλυψε αν συνεχίζουν να συνεργάζονται και να έχουν επαφές.

“Εννοείται ότι γνωρίζω για τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη. Πες μου εσύ κάποιον που δε γνωρίζει για τη σχέση τους. Μου φαίνεται εξαιρετικό, νομίζω ότι ταιριάζουν απόλυτα. Πραγματικά αυτά τα δυο παιδιά ταιριάζουν πάρα πολύ. Είναι το τέλειο ζευγάρι, μπορώ να πω ότι είναι το ζευγάρι της χρονιάς. Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί αλλά δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας, αυτό είναι η αλήθεια. Η Ιωάννα είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία του, στην ηλικία του, στα θέλω του, στα μπορώ του.

Δε συνεργαζόμαστε πλέον. Η συνεργασία μας έχει σταματήσει εδώ και έναν χρόνο. Ήταν επιλογή και των δυο μας απλά δε θελήσαμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί όταν χωρίσαμε ακουγόντουσαν πολύ τα ονόματά μας και εγώ δεν ήθελα. Αποφασίσαμε λοιπόν από κοινού να μην κάνουμε κάποια ανακοίνωση για το κομμάτι του ιατρείου. Τώρα δεν έχουμε καμία επαφή”, ήταν μερικά από αυτά που ανέφερε η Μαρία Καλάβρια.

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο