Σα. Ιαν 22nd, 2022
λαμπρος χουτος, ματινα ζαρα

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μega Καλημέρα” παραχώρησε η Ματίνα Ζάρα και μίλησε για τον χωρισμό της με τον Λάμπορο Χούτο.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ήταν έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Αύγουστο. Λίγα μόλις 24ωρα πριν το γάμο, που θα γινόταν στη Σκιάθο, ανακοίνωσαν ότι αναβάλλεται.

Μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ των δύο. Την δική της εκδοχή έδωσε η Ματίνα Ζάρα.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους»!

Και πρόσθεσε η Ματίνα Ζάρα: «Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων»! Και υπογράμμισε: «Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

Η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε μήνυμα στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον ρωτήσει αν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης. Εκείνος απάντησε ότι δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά του.

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο