Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε εξιτήριο – Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου την Παρασκευή έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο, ανησυχώντας οικογένεια, φίλους αλλά το τηλεοπτικό κοινό.

Η παρουσιάστρια είχε έντονη δύσποια και ζαλάδες και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή της για να γίνουν εξετάσεις. Το απόγευμα της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε εξιτήριο και σήμερα με μια ανάρτησή της εξήγησε τι της συνέβη.

Κατερίνα Καινούργιου: Εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο νοσοκομείο

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά… Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια…

Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”, να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία! Σας ευχαριστώ και πάλι!!!“, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ