Πε. Ιαν 27th, 2022
ιωαννα τουνη

Η Ιωάννα Τούνη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Πέτρο Κωστόπουλο και το Nitro. Το περιοδικό επανακυκλοφορεί σήμερα μετά από δέκα χρόνια.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε αποκαλύψεις για την σεξουαλική της ζωή ενώ μίλησε και για τον πατέρα της που πέθανε πέρσυ. Τίποτα από όσα είπε δεν ήταν γνωστό και έχουν εκπλήξει πολλούς.

«Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει σχέση», εξομολογήθηκε για τη σεξουαλική της ζωή.

Ενώ για τη σχέση με τον πατέρα της είπε: «Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο πατέρας μου είπε «Ασε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο! Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες που δεν έχουν αναγνωριστεί».

Η Ιωάννα Τούνη έκανε αποκαλύψεις στον Πέτρο Κωστόπουλο και το Nitro.
Η Ιωάννα Τούνη έκανε αποκαλύψεις στον Πέτρο Κωστόπουλο και το Nitro.

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο