Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

House of Fame: Τι δούμε στο δεύτερο live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόψε ένας από τους σπουδαστές θα αποχωρήσει από την Ακαδημία. Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος θα είναι έτοιμοι να βαθμολογήσουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών και την πρόοδο που έχουν σημειώσει κατά την τρίτη εβδομάδα παραμονής τους στην ακαδημία του House of Fame.

House of Fame δεύτερο live

Οι καθηγητές της ακαδημίας θα σχολιάζουν σε ζωντανή σύνδεση τις εμφανίσεις των σπουδαστών. Για πρώτη φορά απόψε θα δούμε στη σκηνή και το πρώτο ντουέτο της σεζόν ενώ την Αναστασία θα συνοδεύσουν στη σκηνή οι Duo Violins.

Από την τελική βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν οι σπουδαστές θα αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί στον σπουδαστή που θα δοθεί η αρνητική ψήφος από τους υπολοίπους. Ενώ από τη βαθμολογία της επιτροπής θα προκύψουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα.

Στο τέλος της βραδιάς η Ελένη Φουρέιρα θα ανακοινώσει τον σπουδαστή θα αποχωρίσει από την ακαδημία του House of Fame. Ο Στέφανος, η Έλενα και η Άλεξ έχουν ίσες πιθανότητες να παραμείνουν ή να αποχωρήσουν καθώς η ψηφοφορία συνεχίζεται και η τελική απόφαση είναι στα χέρια του κοινού!

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ