Τρ. Ιαν 25th, 2022
γιωργος καραιβαζ, ζηνα κουτσελινη, ζηνα κουτσελινη εξωδικο

Απρόσμενη τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Η μητέρα του και η αδερφή του έστειλαν εξώδικο στην Ζήνα Κουτσελίνη μετά την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το star.gr, η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του δημοσιογράφου, η δικηγόρος τους Ρόη Παυλέα και ο ασκούμενος δικηγόρος Σπύρος Χαριτάτος και αφορά την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ «υποκινήθηκαν από τους Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας». Ακόμα, σημειώνεται από τη μητέρα και την αδερφή του αείμνηστου δημοσιογράφου ότι η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας μίλησαν για τη μητέρα και την αδερφή του Καραϊβάζ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι «οι γυναίκες από το χωριό και δεν έχουν επαρκή νοημοσύνη για να επιλέξουν νομικό συμπαραστάτη».

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε «ξεσπάσει» κατά του Σπύρου Χαριτάτου, λέγοντας ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα. 

Ακολουθήστε το Lifebuzz.gr στο Google News

Διαβάστε πρώτοι Όλες τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο